Védőburok készítése, hogyan?
egy jósnő írta,hogy védőburok kellene rám...
Gondolom,jó pénzért csinálja.
Van valakinek tapasztalata,hatásos,
Házilag meg lehet oldani?
Komoly dilemma nekem kérdező!
Sírjak vagy nevessek?
Am úgy készül az aura, hogy nem mosol fogat egy évig, és minden nap hal tejjel a vacsora.
Olyan kell mint a goauldoknak ?? Csinálokén neked olyat , hallod . Tesó a golyó nem fog átmenni rajta.
Most csak neked ez a kis kínai csoda akciósan 1 millióért a tied lehet.
Az utolsó válaszolónak köszönöm,a többi meg nem tudom,miért ír ide,ha okosat nem tud mondani.
Én se tudom,hogy mit higyjek,reméltem egy jósnő is olvassa,és értelmes választ ír...
Védőburok...hmm..
Tudod, hogy épül egy ház??
Gondold el... először az alap... majd jön a falak... és ajtó és ablak benne..majd a tető...
Gondolj rá.. felépítesz egy házat... igaz gondolatban...
a fal azért van, hogy megvédjen a rosszindulattól... az ajtót akkor nyitod ki amikor valakit beengedsz... mert kedveled és szereted.... A nem kívánt vendégeket és a rossz indulatúkat nem engeded be...
Ez az a burok.. amire gondoltak csak hát nem mondták el neked... sok jós és csaló sok pénzért ezt elmondják.. és még csinálnak olyat, hogy csiribi- csiribá....
Értetted mit akartam neked leírni??
Szóval olyanokkal vedd magad körül akik jóindulatúak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!