Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Védőburok készítése, hogyan?

Védőburok készítése, hogyan?

Figyelt kérdés

egy jósnő írta,hogy védőburok kellene rám...

Gondolom,jó pénzért csinálja.

Van valakinek tapasztalata,hatásos,

Házilag meg lehet oldani?

2011. aug. 20. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%

ó, én aztán tudom mi az a jó védőhurok!

a jósnő is biztos erre gondolt:

[link]

2011. aug. 20. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
46%

Komoly dilemma nekem kérdező!

Sírjak vagy nevessek?

Am úgy készül az aura, hogy nem mosol fogat egy évig, és minden nap hal tejjel a vacsora.

2011. aug. 20. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Olyan kell mint a goauldoknak ?? Csinálokén neked olyat , hallod . Tesó a golyó nem fog átmenni rajta.

Most csak neked ez a kis kínai csoda akciósan 1 millióért a tied lehet.

2011. aug. 20. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, ha esetleg sértőnek találod amit most fogok írni, de a jósnők egyetlen célja, hogy kicsaljon minél több pénzt az olyan emberekből, akik hisznek az ilyen dolgokban...nem kell rád semmilyen védőburok.
2011. aug. 20. 22:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak köszönöm,a többi meg nem tudom,miért ír ide,ha okosat nem tud mondani.

Én se tudom,hogy mit higyjek,reméltem egy jósnő is olvassa,és értelmes választ ír...

2011. aug. 21. 08:50
 6/11 Killgun ***** válasza:
Nem vagyok jósnő,jóslásból max kettes,de a hivatals jósokcsak pénzt akarnak...Aki valóban tud ilyet,az nem kér érte semmit...Ha mindenképp védőburkot akarsz,képzeld el,hogy egy fényes energiahullámkörbezár,mint mikor bebábozódik egy lepke,ahoz hasonlóan....(látszik a helyesíráson,hogy most keltem..xD)
2011. aug. 21. 13:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. aug. 22. 15:14
 8/11 Életed ***** válasza:

Védőburok...hmm..

Tudod, hogy épül egy ház??

Gondold el... először az alap... majd jön a falak... és ajtó és ablak benne..majd a tető...

Gondolj rá.. felépítesz egy házat... igaz gondolatban...

a fal azért van, hogy megvédjen a rosszindulattól... az ajtót akkor nyitod ki amikor valakit beengedsz... mert kedveled és szereted.... A nem kívánt vendégeket és a rossz indulatúkat nem engeded be...

Ez az a burok.. amire gondoltak csak hát nem mondták el neked... sok jós és csaló sok pénzért ezt elmondják.. és még csinálnak olyat, hogy csiribi- csiribá....

Értetted mit akartam neked leírni??

Szóval olyanokkal vedd magad körül akik jóindulatúak...

2011. aug. 24. 19:34
 9/11 anonim ***** válasza:
27%
én már komolyan nem hiszem el hogy ennyi hülye ember él ezen a ki*aszott Földön.
2011. szept. 1. 00:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Állj bele egy hordó szarba, nyugi, utána senki sem fog a közeledbe menni.
2011. szept. 1. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!