Körülbelül mennyibe kerül egy átlagos jóslás Pesten?
2000-5000 általában
Én ingyen is jósolhatok neked ha akarod.kérdésed tedd fel születési év,hónap,nap és megmondom neked mi lesz.
Üdv Lomini
A Tv-ben volt egy történet...:d
A jósnő azt mondta minden feltett kérdés 5000Ft-ba kerül..:d
Kérdés amit feltettek..
Szeret a férjem??... válasz..- vagy igen vagy nem 5000Ft.
Lesznek gyerekeim?? válasz..- vagy igen vagy nem.- 5000 Ft.
Szóval máris 2 kérdés és szerzett 10.000 Ft.ot..
Szerinted ő nem tudja, hogy szeretik e vagy sem..és ezt jósnőtől kívánja hallani.. szóval azok meg is érdemlik.. hogy rászedjék őket...
Nagyon jókat nevetek amikor azt kérdik.. milyen az egészségügyi állapotuk...
Na szóval ha a kérdező ezt nem tudja.... akkor addig jó...
Gondolom nem tudja, hogy fáj e a lába..vagy a dereka majd a jósnő elmondja neki... elég lesz akkor sajnálnia magát.. vagy ép sántítania.:d szóval vannak nevetséges emberek jókat lehet rajtuk nevetni...:d Na de nem vagyunk egyformák... szerencsére:d
"A kérdező kommentje:
Főleg szerelmi életem alakulására vagyok kíváncsi, mikor találom meg a Nagy Ő-t? Boldog leszek-e vele? Úgy általában sikeres leszek-e az életben?"
Erre válaszolok neked:d
Szóval megtalálod a nagy Ő- det.. hisz minden zsák megtalálja a foltját...előbb utóbb:d
Következő kérdésed sikeres leszel...természetesen ha teszel érte valamit...
Boldog leszel e??? Hmm.. talán... ha nem esel bele a házisárkány csapdájába.... :d akkor talán, ha beleesel akkor nem...
Hidd el... ez így van..:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!