A tv2ön a jósműsorba miért kell külön műsorvezető? Olyan mintha egy telefonos játék lenne.
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 14:24
11/15 A kérdező kommentje:
Igen de akkor az rtlen miért nincs műsorvezető?! Amúgy én sem hiszek ebben a baromságban.
2011. aug. 8. 15:30
12/15 anonim válasza:
mert hivatalosan szórakoztató műsor, játék.
14/15 anonim válasza:
az rtl-en meg nagyon béna az egész
és akkor most küldöm a pénz energiát, mert ezen kívül nem sok mindent mond
azt is imádom mikor a szerencse számait mondja valakinek
15/15 anonim válasza:
Szerintem az rtl-es asztro show jobb, mint a tv 2-es ezo.
Ha meg telefonálni szeretnél, akkor ne az adásidő alatt tedd, hanem műsoridő után, mert akkor nem tartják a vonalat 10-15percig. Egyébként én az Alexanderrel beszéltem már ugyanígy adásidőn kívül 2 hete, megadta a születési dátumomból a 4jegyű kódot, azóta már nyertem pénzt is, tárgynyereményt is, szóval nekem bejött, pedig különösebben nem hittem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!