Ért itt valaki a TAROT-hoz? Lenne pár kezdő kérdésem.
Sziasztok,
ma szereztem be egyiptomi tarot kártyát,a hozzá tartozó könyv nem a legjobb.
Tudnátok ajánlani részletes oldalakat a jóslással kapcsolatban?vagy esetleg személyes tippeket adni?
Komolyan meg szeretném tanulni jól csinálni.
köszönöm
Szia! Én foglalkozom tarot és cigánykártya jóslással már elég hosszú ideje, de mindig képzem magam, folyamatosan.
Az a könyv, ami szerintem messze a legjobb, és nekem is sokat segített, Sarah Bartlett: TAROT-BIBLIA.
Az összes tarot lapot végigelemzi egy egy oldalon, tehát minden lapnak egy oldal van szánva, az össszes kirakást részletesen leírja az alapoktól, a végén már kezd belemélyedni a számmisztikába, és az asztrológiába, de szépen vezeti fel a kezdő résztől a haladóig.
Ha ezt a könyvet elolvasod, garantálom szinte hogy nem fogsz csalódni, de ha van valami kérdésed, akkor is szívesen segítek.
Szia,semmivel nem tudok jósolni.
Hol vegyek cigány kártyát és hozzá leírást?:)
Köszönöm első!:)meg is veszem a könyvet,elolvasom próbálkozom majd írok,hogy haladok.
most elrohanok könyvesboltba
légy szíves ha írsz küld el a kártyáls választ az email címemre
ljotcsik@gmail.com
köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!