Mikor hiteltelen a jóslás?
Mostanába sokan tesznek fel ilyen jellegű kérdéseketXD
szóval itt is leírom, mint sokan, hogy nem szidó, vagy nem komoly kommentekre várok:DDD
Szia!
Az Nagyimnak volt egy olyan kollégája akit nagyon érdekeltek ezek a misztikus dolgok és elkezdte tanulmányozni a tenyérjóslást. Anyukámnak is jósolt és minden megtörtént! Azt mondta 3 nagy csapás fogja érni az életében.
1.Azt mondta nagyon keményen kell majd tanulnia, hogy sikeresen el tudja végeznie a tanulmányait
2.Nem fog sikerülni a házassága.
3.A harmadikat nem is merte elárulni Neki.-azóta az is beteljesedett.
A nyáron egy vonatúton, amikor egyedül utaztam találkoztam egy ilyen beállítottságó idős hölggyel. Nekem is jósolt, most lehet, hogy kinevetem...aztán később ki tudja mi lesz.
-Tündérlány(17)-
Ha pénzért csinálják, vagy ha indulatból mondják.
Van, ami előre tudható, útjelző, vagy annyira evidens (pl. hogy holnap vasárnap lesz), de hogy miképp jutsz el odáig, az már a te dolgod.
Sziasztok!
Én egy ojan jósnőnél voltamaknek jóslatai már több embernek bejöttek.És azt mondta nekem 'lehetséges hogy elfogok válni,de azt mondta hogy ez is csak rajtam múlik`.
Tulajdon képpen ezzel azt akarta mondani hogy sorsod levan írva de te irányítosd,és változtathatsz rajta.Nekem 2 éve jósolt és eddig két dolog 1 éven belül be is jött. A harmadik elvileg a jövőévben következik be. :)
"1.Azt mondta nagyon keményen kell majd tanulnia, hogy sikeresen el tudja végeznie a tanulmányait"
Ha nem egy jós mondja, sose gondoltam volna. Tanulni, dolgozni kell, hogy elérj valamit az életben? Ez nekem teljesen új.
"2.Nem fog sikerülni a házassága."
1000 házasságkötésre 562 válás jut Magyarországon. Persze a "Nem fog sikerülni a házasság" egy elég gumi megfogalmazás, hiszen még elválni sem kell hozzá. A "Boldogan éltek, amíg meg nem haltak" csak a népmesékben van.
"3.A harmadikat nem is merte elárulni Neki.-azóta az is beteljesedett."
Ha nem árulta el neki, akkor honnan tudja, hogy bevált?
Én akkor érzem magam hitelesnek, ha:
- nem vallatom ki a kérdezőt
- nem kérdezek semmit tőle
- nem kérdezem meg a kérdését
- nem tipizáltam be és nem figyeltem meg
És végül nem mondom meg a halál idejét
DE választ adok a kérdésére, úgy h nem tudom, hogy mi a pontos kérdése, mert nem mondta ki.
Végül, rámutatok arra hogy a problémáira van megoldás, és hogy miként tudja megvalósítani.
Én ekkor vagyok hiteles,, de ez én vagyok.
Más meg más.
:)
Üdv
Abroxo M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!