Pálmaleveleit keresteti valaki? Milyen eredménnyel?
Most akkor mi van? Van valahol egy pálma, ami nekem növeszti a leveleit, de én nem kereshetem meg, hanem mást kell küldni, és nem biztos, hogy hamar hallok az eredményről?
Hát, tulajdonképpen nem lennék meglepve.
Kb 10-11ezret kell fizetni a regisztrációért és már keresik is neked.
Ha pedig megtalálják akkor még fizetsz pluszban és fel is olvassák, persze ha akarsz ki is utazhatsz.
Hát rákerestem, hogy mi ez...
Ti nem vagytok normálisak! Nincs a családban senki, aki örülne annak a pénznek és annak a figyelemnek, amit ti erre a lehúzásra szántok?!
Itt a válasz: Bessimeon Kryon hivatalos magyarországi médiuma által lehozott információk.
Legfrissebben feltett kérdések és valódi, mindenkit megnyugtató válaszok:
Pálmalevél-kutatásról és annak valóságtartalmáról.
Oszter Tamás és a Pálmalevél-kutatás.
Részleteltek:
Q: 2./ A mostanában napvilágot látott különböző indiai levéltárakból előkerülő több száz évvel ezelőtt íródott Pálmalevelekről érdeklődtek többen. Szakrálisak-e, s ha igen mennyire?
A: Nem! Nem igazából! Van benne spiritualitás, de nem abban az értelemben, amelyben keresitek. A siker titka hogy higgy benne. Vannak benne lejegyzett sorok, ha kéred mesélek róla, s azon emberekről akik annak idején ott éltek. különböző levéltárakban más-más témában találhattok feljegyzéseket gyógynövényekről fűszerekről, tárgyakról. Szakralizálhatóak, de nem érdemes . lélekfeljegyzéseiteket nem tartalmazza. Az Akasha Krónikátok ennél szélesebb perspektívát mutathat nektek. médiumok, látók, jósok, transzterapeuták többet is tudnak mutatni és mondani önmagatokról nektek.
Q: Miért nem spiritualizálható a Pálma-levél?
A: mert nem volt benne semmi lejegyezve istenről. csak azon emberekről, akik ott voltak éltek s napjaikat tengették. Kapáltak, szántottak, vetettek. Egy pálmalevélre írták a gabona árát... Találhattok benne lejegyzéseket örömről, a zenéről ki hol lakott, műhelyekről s igen, nagyon hitelesen rögzítették a gabonaadót. Leírták a termények adóját, a vámokat, az eszközöket, amiket készítettek önmaguknak. Ez a titok. Ki tudhat efelől? Aki feltárja a levelek titkait, aki olvas még ezen nyelveken, s aki látja minden korok igazságát. Ezzel fellebbent a fátyol!
Ne szégyelljétek magatokat, ha a levél titka kiderül. emberek vagytok. nem mindig a pozitív ideák közül választotok. Menjetek tovább utatokon. Ha érdekel, az életfeladatotok kérdezzetek engem s válaszolok
Én 5000Ft előreutalással is felolvasom bárki "pálmalevelét" neten keresztül.
Látnoki módon hívom le az információkat, úgy mint azok akik lejegyezték ezeket az információkat.
Akció! Csak most csak neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!