Ki lesz Alekosz játék győztese?
Figyelt kérdés
Egy nevet kérek jósok.2011. máj. 29. 19:08
11/12 anonim válasza:
21:37 Kár, hogy nem te mondtad, mert nem egyezik a százalékod azéval, aki mondta. :/
12/12 anonim válasza:
én csak azt a sok nőt nem értem hogyan képesek az önbecsülésesüket a sárba dobni és ország világ előtt térden csúszni egy hapsiért? (aki még ráadásul nem is egy ... <helyettesítsétek be egy jóképű szinész nevét tetszőlegesen> bár az sem volna mentéség hogy ha jó a pasi, de hogyha egy ilyen... ˙nem mondok semmit mert még megbántok valakit) EGYRÉSZT SEM LÁTTAM DE PERSZE TUDOM MIRŐL SZÓLT EZ (VAGY MÉG SZÓL NEM TOM VÉGE-E) HISZ MA EZ IS AZ EGYIK FŐ BESZÉDTÉMA... hova jutunk...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!