Ilyen Nincs kérdése:
Pontosan mi ez a 2012- világvége? Sok ember hisz benne?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 19:54
11/16 anonim válasza:
Jaj nem ár! Valaki csak azért talált ki ilyen butaságot hogy az emberek rá figyeljenek, meg hogy a filmkészítőknek legyen valami új ötletük, meg a tudósok unatkoztak hogy nem történik semmi baj a földön, és hogy az emberek vigyázzanak a földre, na és még annyi ilyen indok van erre hogy miért találták ki! Higgye már el mindenki hogy nem lesz! Annyi ilyen jóslás volt mióta világ a világ! Miért pont most lenne világvége?
Remélem érthető voltam és azt is hogy legalább egy páran elfelejtik ezt az egészet!
12/16 anonim válasza:
Most nem azért mondom, de ha csak egészen véletlen bekövetkezne a világvége (egyszer) már van olyan fejlett világ hogy a tudósok meg tudják állítani, egyébként is a meteorok ha beérnek a föld légkörébe szétporladnak, vagy kicsi darabra széttörnek. A tudósok mindent megtennének hogy a föld és mi épségbe maradjunk. De erre hogy világvége lesz elég kicsi az esély, ha lenne is minimum 200-300 év múlva jönne el, vagy később.
13/16 anonim válasza:
A világvége nem kívülről fog jönni. Maguk az emberek és az eredendő gonosz lesz az ellenfél. Lásd: Buffy, a vámpírok réme, s07 e22 :D
14/16 MinerCena válasza:
Én túléltem te meg haltál??
15/16 anonim válasza:
Maják is unják ezt a hülyeséget nem csak a szkeptikusok...
16/16 anonim válasza:
És az a vicc, hogy mindannyian tévedtek. :D
Sevjk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!