Szeretnék Kipróbálni valamit! (? )
Sziasztok! azt szertném kiprobálni, hogy van e jóslási tehetségem!
Kérek 1-2 embert irja le hogy Fiu/lány és hogy hány éves.. és meg probálom megfejteni a holnapi napját! és majd Irjatok hogy bevállt-e!
Előre is Köszönöm!
Erre én is kíváncsi vagyok.
19 fiú.
Na akkor most én jósolok neked. Húzok egy kártyát... a nevedben. Egy pillanat és jövök.
Íme:
Felületességed a szellemi szétszórtságod okozza. A jóslataid hitelességéből a saját, belső ellentmondásaid vonnak le. Nem tudod összeegyeztetni a racionális és intuitív oldalad. Ahhoz, hogy a jóslataid működőképesek legyenek, fel kell oldanod az elmédben létező különböző hiedelemrendszerek közötti ellentmondást. Ásd el a vallásos aggályaidat. Markold jó erősen a fegyvert, mert kiesik a kezedből és nem tudod megvédeni magad. Szükséged lesz rá, mert támadások fognak érni éppen emiatt a szétszórtság miatt.
You're welcome.
Bocsesz, eddig nem volt időm válaszolni neked
az első kommentelő vagyok
Nálam tévedtél annyiban, hogy hulla fáradtan ébredtem másnap, ugyan a napom egész nyugodt volt. És hétfőn nem feleltem. Kicsit még gyakorolj :)
Hello,
nekem tényleg bejött amit mondtál!
21/F
15:41 hozzászoló vagyok.
nekem is .
szerintem van ehhez tehetséged :)
hogyan csinálod a jóslásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!