Tenyérelemzésben mit jelent, ha pl. a nap-domb és a szaturnusz-domb nem a megfelelő ujjak alatt helyezkedik el, hanem közöttük, és egyetlen dombot alkot?
Mondja kakszilajos a troll ürülék...
Komolyan, minek írsz, ha nem a kérdésre válaszolsz?
Csakratisztító kúrára és energiaáramlás szabályozásra kéne elmenned majd szellemi energiával tisztított jáspist kell szorítanod napi 3 órán át.
Szerintem a szaturnusz okozza a problémádat ami nem veszélyes, de kezeltethednéd. Lehet a rezgéseiden kellene változtatni szakavatott gyógyásszal.
09:25
Velem ugyan nem hitetnek el semmit, nem én vagyok a célközönségük. Messzire elkerülöm az ezotéria-ipart, viszont az alapjául szolgáló elméletek felkeltik az érdeklődésem. Az iróniát értékelem, ezt a fajtát is, de abba a célközönségbe sem tartozom, akiknek szántad (elismerem, úgy látom, hogy ők talán egy kicsit megérdemlik az ilyesmit).
A tenyérelemzést egyszerűen csak érdekesnek találom. Látok benne rendszert, ezt vizsgálgatnám tovább ezzel a kérdéssel.
És most, hogy tisztáztam, hogy nem olvasok blikk horoszkópot, esetleg megszánna végre valaki némi, az eredeti kérdéshez kapcsolódó tudás morzsával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!