Miért mennek tönkre folyamatosan a kapcsolataim?
Figyelt kérdés
Vízöntő lány vagyok(22éves), teljesen kétségbe vagyok esve,mert sosem jön össze semmi. Van most egy fiú, akivel már egyszer jártam.Most újra ismerkedünk, de valamiért sosem akar összejönni a dolog, van hogy nem keres, van hogy oda van értem, de ő maga sem tudja kezdjünk e bele egy újabb kapcsolatba. a Csillagjegye nyilas, azt olvastam vízöntő-nyilas egész jó párosítás. Mégsem akar összejönni a dolog. Az előző kapcsolataim is hasonlóan alakultak. Sokszor már úgy érzem,vmi átok ül rajtam, már túlzás ez a szerencsétlenség. Van valaki aki tudna nekem ezzel kapcsolatban jósolni? akár kártyával is?2011. márc. 28. 17:03
11/11 Dollars válasza:
Én is szerencsétlen voltam a kapcsolataimba.Nem hittem az átokban,de mikor már 3éve nem volt senkim,akkor igen csak gyanús volt.Mások szerint,szép, sportos testalkatú ,csinos lány vagyok.
Majd::::5 és fél év múlva levette egy hozzáértő az átkot.Rá 1hónap múlva lett is egy hosszantartó kapcsolatom! Ennyit az átkokról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!