Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit jelent az az álom, hogy...

Mit jelent az az álom, hogy egy régi szerelmemmel erdőben, vagy csendes esőben sétálok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 23:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mert nem független.. De köszönöm a válaszodat!
2011. márc. 22. 00:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Azt,hogy meguntad a mostani szerelmedet.
2011. márc. 22. 06:55
 13/20 anonim válasza:
az erdő az ismeretlent jelenti. milyen volt az erdő? nem az esetleg, hogy belevágnál vele valamibe? volt cél? tudtad a célt, vagy csak mentél valamerre?
2011. márc. 23. 19:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a választ! Cél nem volt, csak sétálgattunk. Sajnos 6 éve nem láttam, így (sajnos) kizárt, hogy bármibe is belevágjunk együtt. Csak ez az álmom sokszor ismétlődik, úgyhogy valamit talán jelent, de nem jövök rá, mit
2011. márc. 23. 22:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Az azért kicsit erős,hogy "ő kell neked". Valószínűleg nem véletlen szakítottatok. De lehettek kellemes pillanatok, amiket felidézhet bármilyen kis mozzanat. Szerintem ez simán emlékezés, ami aztán némi érzelmeket indukál, semmi több.
2011. márc. 24. 12:07
 16/20 A kérdező kommentje:

Ez egy plátói szerelem volt, így nem "szakítottunk", ugyanis nem is jártunk. Közös "kellemes emlékek" sem voltak, így azokra nem emlékezhetek.

Amúgy nem volna "erős" az "ő kell neked", hisz akár ő is elhagyhatott volna, nem csak közös megegyezésen alapuló szakítások vannak. Amúgy simán igaz, hogy"ő kell nekem", csak én nem kellettem neki.

2011. márc. 24. 18:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ez az álom azt jelenti, hogy boldog vagy, és nyugodt a jelenlegi helyzetedben. Semmi mást ne képzelj bele. Az egész szervezeted ezt érzi. Így boldogságot sugároz ki.

2011. márc. 26. 23:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Boldog?? Hát, én iszonyú boldogtalan vagyok.
2011. márc. 27. 14:59
 19/20 Eruthalion ***** válasza:

az emberek agya folyamatosan gondolkodig, egyik gondolat jön a másik után. amikor elalszunk, a legultolsó gondolatsor folytatódik, beleszőve azokat a dolgokat, amelyek leggyakrabban járnak a fejünkben, ez lehet félelem ( rossz álom ) vagy vágyakozás, főként érzelmi alapon. Én sokmindenben járatos vagyok ezoterikában, de az álomfejtés szerintem inkább pszihológia, mint jóslás, ugyanis az egyén aktuális érzelmeit, vágyait, félelmeit tükrözi aszerint, hogy mi milyen gyakran foglalkoztatja az elménket.

A te álmod azt jelenti, hogy még midig vágyakozol az illető után, hogy szeretnél vele sok időt tölteni olyan körülmények közt, amelyek neked, vagy mindkettőtöknek a leg alkalmasabb arra, hogy ezek az érzelmek a legtökéletesebben előtörhessenek, kiteljesedhessenek.

Ez a képlet ( érzele + környezet ) kivetítető az álmok túlnyomó többségére, ez alól csak a kaotikus, zűrzavaros álmok képeznek kivételt, amikoris az agy nem tud rendesen pihenni, és összefüggéstelen gondolatsorok keletkeznek.

2011. márc. 29. 00:16
 20/20 anonim válasza:
Mint azt már nálam okosabbak leírták, az álom a rejtett gondolatok,ki nem mondott,még magad előtt sem beismert vágyak és félelmek kifejeződése.Azt, hogy esetedben mit jelent ez az álom, neked kell eldöntened. Ha kellemes volt az álom és még szivesen álmodnád tovább, akkor egy vágyat-, ellenben,ha rossz érzést kelt benned, akkor félelmet és szorongást fejez ki.
2011. márc. 29. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!