Mi a véleményetek az ezo tv 2 jósáról? Név szerint Darabariról, és Katalinról?
Figyelt kérdés
azok kíméljenek akik azt írják h lehúzás az egész,meg pénzkidobás,meg h.ülye aki az ilyeneknek bedől.ezeket a szövegeket már ismerem.azok írjanak aki már jósoltatott velük.és mi a tapasztalat?2011. márc. 16. 21:17
11/13 Tom Benko válasza:
Utolsó: Kit érdekel, miben hisz, elég, ha a valóság egyszer csak pofán csapja. Ettől szeretnénk megkímélni a kérdezőt, ha hagyná. Egyébként ezeknek adnék életfogytigot, nem a pedofileknek meg gyilkosoknak. Alja népség mind.
12/13 anonim válasza:
Meg akarjátok kímélni? Szerintem neki mondhatsz, bármit akkor sem fogja máshogy gondolni, mert aki elhiszi nekik, amit mondanak, azoknak mondhatsz te akármit nem fog változni a véleményük esetleg egypár elgondolkozik, rajta de most nagyon felkapták ezeket a jósokat és vannak, akik már szinte rajongnak értük. Ők úgy is kiállnak mellettük. Én csak azt írtam, hogy inkább ne irtatok volna semmit. Ő dolga, hogy mit csinál, ha hisz nekik hát higgyen titeket miért zavar, hogy mire költi a pénzét. Azzal pedig nem értek egyet, hogy nagyobb büntetés kellene nekik, mint a pedofiloknak és a gyilkosoknak, de gondolom ezt nem gondoltad komolyan. Szerintem elég lenne, ha a tv-ben nem lennének többet.
13/13 Tom Benko válasza:
Na jó, a másik két csoport is kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!