Ha megjósolnak vmit, azért kell is tenni vmit, hogy teljesüljön?
Figyelt kérdés
Áprilisra jósoltak munkát, természetesen én is keresem több helyen is, vmi biztos összejön.2011. febr. 28. 13:04
1/6 Bretso válasza:
Nem kell, sőt egyenesen tilos tenni érte valamit. Ha megjósolták úgy lesz. Tehát ülj otthon, tv-z, egyél-igyál, DE munkát ne keress. Áprilisban felhív a munkamanó és felajánlja neked álmaid állását, mint a mesében, így lesz bezony.
2/6 anonim válasza:
Ha a jóslást jövőbelátásként fogadjuk el, akkor azért be kell kalkulálni, hogy a jövő az csak lehetőség, nem pedig kőbevésett predesztináció. Tehát szerintem tenni is kell érte. Hiába jósolja meg valaki, hogy nyersz a lottón, ha nem lottózol. Érted?
3/6 anonim válasza:
Ha megjósolják, hogy menyered az 5-ös lottót, akkor ha nem veszel soha lottójegyet, nehezen fog összejönni...
4/6 anonim válasza:
Nem, nem kell érte semmit tenni...
5/6 A kérdező kommentje:
Ápra szerződésest jósoltak, gondoltam kiközvetítenek közmunkára (azért nem nekem kell tennem), és okt-től jósolják a tutit.
2011. febr. 28. 13:25
6/6 anonim válasza:
Pff, mondom ücsörögjél csak otthon nyugodtan...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!