2011. november 11-én délelőtt 11 óra 11 perc 11 másodperckor mi lesz?
Figyelt kérdés
És azt észre vettétek már, hogy ha a születési évszámotok utolsó két jegyéhez hozzáadtok annyit, ahány évesek lesztek ebben az évben, az eredmény 111 lesz?2011. febr. 14. 08:03
51/60 anonim válasza:
Megszuletett Dundika es Majka Gyereke :O
XDDD
Es itt le is zarul az Apkalipszis/vilagvege tema :D
De azt raerunk 2012.december.23.-an megbeszelni :P
54/60 anonim válasza:
Most, hogy megtudtam Dundikáékat, hálát adok az égnek, hogy mégsem voltam a szülőszobán :D
55/60 anonim válasza:
"Megszuletett Dundika es Majka Gyereke :O"
Ő AZ ANTIKRISZTUS!!!! :D
56/60 anonim válasza:
nekem meg a 69 a kedvenc pózom, na és akkor mi van?...
58/60 A kérdező kommentje:
Asz'szem, úgy illik, leírjam ide, mi történt:
- Nem jöttek el a reptoidok, pedig istenbizonyra megígérték. Na talán majd most decemberben.
- Kifogyott a szóda, pontban a fent jelzett időben szusszant üreset a poharamba, szomjan maradtam.
- A macskám megbotlott.
- Pontosan 81721 házipor atka lehelte ki a lelkét a hálószoba szőnyegében. Temetésükről később intézkednek.
- Elektron-pozitron reakciók milliárdjai mentek végbe az Univerzumban.
2012. aug. 22. 14:21
60/60 Mnyus válasza:
2015 Új szemmel néztem erre a kérdésre! Annak céljábol kerestem rá erre a kérdésre hiszen az nap jelet meg a "Skyrim" Hát nem gondoltam volna hogy valaki ezt foglya írni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!