Van olyan Budapesten ügyködő jóst, jósnőt, aki nem dolgozik túl drágán és a jóslatai másnál már beválltak? Köszi: Nóra
Igen. Olyan híres, hogy a Budapest TV-be is bekerült.
Jósláson kívül tud még "pénzenergiát" is küldeni.
tudok egy jobbat
nagyjából 6000 Ft-ba fog kerülni
vegyél egy pakli tarot kártyát meg hozzá egy értelmező könyvet. Sok szerencsét!
szólok a pénzért dolgozó idióták csak a manidra hajtanak. az én megoldásom kicsit időigényesebb de hatásosabb !;)
en meg nem talalkoztam olyan jossal budapesten, aki ne mukodott volna.
mindegyik igaz. De vigyazz! Hallottam mar olyanrol, akinek csak 90% ban jottek be a joslatai. azokat keruld, azok sarlatanok. Csak olyanhoz menj, aki azt allitja h 100%ban bejottek a joslatai
Utolso,
Allitja, vagy be is jonnek/jottek a joslasai? Nem mindegy.
"Allitja, vagy be is jonnek/jottek a joslasai? Nem mindegy."
De mindegy. 10 barátnőt akármikor összeszed, akik alátámasztják, hogy bejöttek a jóslatok. Akinek mégse jött be, az pedig nem fog ott állni sztrájkolva 24/7.
13:33 vagyok.
ezekszerint nem jott at az ironia. ELnezest
atfogalmazom: En meg nem talalkoztam olyan jossal budapesten, amelyik ne mukodott volna:))))))))))))
mindegyik igaz.:)))))))))))))))
De vigyazz! Hallottam mar olyanrol, akinek csak 90% ban jottek be a joslatai.:))))))))))) azokat keruld, azok sarlatanok. :)))))))Csak olyanhoz menj, aki azt allitja h 100%ban bejottek a joslatai:))))))))
igy mar remelem atmegy az ironia
"Az sem mindegy, hogy 10 baratno, vagy igazi kuncsaft vallja, hogy a jos "tud valamit'. Baratnot ossze lehet szedni, de az uzlet akkor becsuletes ha kuntcsaftok allitjak a josno tudasat."
Szóval nem esett le, hogy mire célzok... Kár, bár már sejtem miért. Amúgy különösen vicces a becsületet, jóslást és az üzletet egy gondolatmenetben emlegetni.:)
Nem rossz gondolat, hogy vásároljak magamnak ilyen csomagot, végül is nem egy ördögtől elrugaszkodott dologm biztos meg lehet tanulni. Már csak az a kérdés hol árulnak ilyeneket?
Köszi a válaszokat: Nóri
"Már csak az a kérdés hol árulnak ilyeneket? "
A cipőboltban, vagy a pékségben.
Használd a Google-t és írd bele, hogy mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!