Pusztán a szem színének van-e valamilyen jelentése? Kifejezetten az egész világos kékre gondolok.
Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 14:49
11/16 anonim válasza:
A linkben nem olvastam egészen világoskék szemről. A kék szem az más.
12/16 anonim válasza:
Olyan, hogy kék szem, nincs is.
Ezt a színt nem festék okozza, hanem a fénytörés.
Amúgy semmi köze pl. a jellemhez. Egy tönkrement festékkódoló génhez van köze.
13/16 anonim válasza:
Bár tetszetős a gondolat, hogy szemszín alapján megtudhatunk valamit egy emberről, a valóságban nem hiszem, hogy van alapja. Biztos te is sok kék szemű embert ismersz nem csak egyet és mindegyik más és más.
14/16 anonim válasza:
Jobban látsz a sötétben met világos a szivárvány hártya tom mer havernál is fenn áll én a barna szememel nem közlekedek 1 sötét szobában olyan jól mint ő és ez az én szobé volt:D
15/16 anonim válasza:
Úristen...és akkor mi van ha Hitlernek is kék szeme volt?Akkor már szúrja ki a szemem vagy mi?xD
16/16 anonim válasza:
Nincs. Én is hallottam olyan szóbeszédet, hogy a kék szemű emberek kedvesebbek , de nincs benne semmi reláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!