Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek igaz vagyaz egész...

Szerintetek igaz vagyaz egész csak hazugság? Mindenestre nekem hátborzongató.

Figyelt kérdés
anyukám egyik bnője jósnő és elmentem hozzá.mert vannak velem bajok oylasmik h túl rossz vagyok anyukám azt mondja h egy "energia vámpír" vagyok.mert amikor az én társaságomban van azt érzi h elszívom az energiáját. amikor az elején a születési dátumomat mondtam már az nem tetszett a jósnőnek h benne van a 11es szám..met egy rossz szám.azt mondta h azért van ez h így bezsélek anyukámal mert a lelkem idősebb mint az ővé mert én 11 én születtem és 1+1 az kettő szóval ez a második élete a lelkelmen anyukámnak pedig az elsőő. és h tulajdonképpen hamarabb kelett vna megszületnem mert anyukámnak volt aburtusza és akkor kelett vna megszületnem és ezért haragszom rá h akkor nem születhettem meg.mert elvileg akkoris már az én lelkem akart megszülteni.. érdekes én eddig nem hittem ezekben ezekben a dolgokban, de olyanokat is mondott ami teljesen igaz és előtte nem is mondtam neki. meg h elvileg anyukám és én az elöző életünkben is együtt voltunk és akkorén vtam az anya ő meg rossz kislány.. ésmost visszadom neki. szereintek ez lehetséges??
2011. jan. 6. 13:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én hallottam oanról, h energiavámpír...nekünk a suliban vmi Baraka programon mondták, jött egy pszichológus, és ilyesmiket mondogatott nekünk:D nemtom h ez jó-e:D(9es vok)
2011. jan. 11. 21:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Fú de utálom ezeket a jóslás dolgokat.

Akik ezt csinálják és mindenfélét összekamuznak :S

Annyira irritál...

Komolyan van olyan ember aki ezeket beveszi???

Hihetetlen!

Egyszerűen zavar hogy milyen középkoriasan képzelik el magukat és hogy hülyeségekkel akarják befolyásolni az embereket. Ugyan már ne dőljön be senki ilyeneknek a középkor óta rengeteg idő telt el és azóta már lehetne az emberek többségében annyi józan ész hogy még csak szóba sem áll velük.

2011. jan. 24. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyet értek a többi emberrel.Nem hiszek az ilyen jóslásokban.Csak húzzák az időt hogy több pénzt kérhessenek.Van otthon egy könyvünk ami a jóslásról szól hogy hogy kell jósolni és ott is írták hogy ne felejtsük el hogy ezek a népeknél csak egy játék volt a saját szórakoztatásukra a jóslás.Én december 16-án születtem.Akkor ennyi erővel már 7 életem volt???????Hülyeség az egész.Tudod:egyszer élünk:)
2011. jan. 27. 17:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Energia vámpír van :)

Az emberiség két nagy csoportra osztható megoldók és megcsapolók. Ők a megcsapolók, fő jellemvonásuk a szenvtelenség.

2011. jan. 27. 20:49
 15/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:)

am azt ugy érettem h elöző életünkbe mert akkor még nem ez a lelke volt..

demindegy már nem léynegese elfeljtettem már az egészet.. nem nagyon hidtem el amugyse.:):/

2011. febr. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!