Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ez a pálma levél dolog hogyan...

Ez a pálma levél dolog hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Hiszen vannak emberek akik megtalálták a sajátjukat és el is olvasták és mind igaz volt.

(akik nem tudják hogy miről beszélek: Egy több ezer évvel ezelőtt megírt papír amin rajta van az emberek sorsa)

2010. dec. 14. 16:29
1 2
 1/12 Bóna Barbara ***** válasza:

Én is láttam ezt az egészet...

Nem tudom.

Én mindig is hittem ezekben, és szivesen megkeresném.

17/L

2010. dec. 14. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát nem.
2010. dec. 14. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyapám szerint mindannyiunk sorsa meg van írva az Élet Könyvében. Hát ez lehet az!
2010. dec. 14. 17:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Hol lehet ilyet találni?
2010. dec. 14. 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:
2010. dec. 14. 17:40
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Ez egy ügyes reklám és pénzlenyúlás.,semmi több!

Honnan tudták volna több ezer évvel ezelőtt,hogy hány ember fog élni a földön a mai napig? Hogyan választották volna ki 162.000 magyar életútját,amikor a magyarság még nem is létezett! A többi emberről nem is beszélve.

Gondolom,ha kéréssel fordulsz a Társasághoz,nem fogják ingyen "megkeresni" a te sorsodra vonatkozó pálmalevelet!

2010. dec. 14. 18:21
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Aki ezt elhiszi sürgősen forduljon orvoshoz!
2010. dec. 14. 18:40
 8/12 anonim ***** válasza:
sehogyan
2010. dec. 14. 19:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Akasha krónikák?

Egyebek?

Nostredamus is látott előre elég sok mindent....Ezen mit kell csodálkozni? Néha az ember álmában lát valamit ami kicsit/sokkal késöbbb megtörténik...

előfordul, hogy két ember ugyanazt álmondja...

lehet a bölcsek meditációs állapotban emberek életét látták lefolyni, és leírták...lehet volt egy csapat öreg, aki ezen munkálkodott, és fejlesztette amgát...

meditációval elérhető a múltunk, és elérhető a jövőnk is de sajnos nehezebben, nekem ez még cska álmomban sikerült...

2010. dec. 14. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:
A pálmalevél a pálmafára való, meg kéne dádázni annak a kezét aki leszedte onnan.
2010. dec. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!