Becsapott a jósnő, visszakérhetem tőle a pénzt? (bővebben lent! )
Azért én megnéznék egy ilyen pert. Mindenesetre, ha nem adott neked valamilyen írást, esetleg nem készült hangfelvétel, akkor nehéz lesz a bizonyítás. Lehet, hogy már akkor is nyilatkozott arról, hogy nem garantálja, hogy beválik amit mond. Meg, hogy rajtad is múlik. Esetleg olyan dodonai nyelven fogalmazott, hogy utólag azt magyaráz bele a jóslatba, amit akar.
Olyanról is halottam, hogy a jós csak magának vezetett feljegyzéseket, ahova pontosan az ellenkezőjét írta annak, amit mondott. Így ha valaki reklamált, akkor csak elővette a "jóslatát", hogy az ügyfél emlékszik rosszul.
Amúgy ha csak azoknak adja vissza a pénzt, akiknek nem jön be a jóslat, már akkor is szép summa, még fifti-fifti találati arány sem kell hozzá.
Azt a pénzt már nem látod. És ha te fordultál hozzá tanácsért szerintem nem is illik visszakérni a pénzt.
Ez olyan mintha én bemennék a Palace Cinemasba és közölném hogy akkor adják vissza a pénzem, mert nem tetszett a Resident Evil 4.
Egyébként EzoTv röhej. "Nyitom a pénzkaput" ha-ha És nyert már valaha jós a lottón?
Anyum viszont jár jóshoz... megjósolta neki a válást, nekem anno nem jósolt mert azt mondta gyereknek még sokminden változhat az életében, annyit mondott hogy a családoért fogom feladni a karrierem - nah én azt aztán SOHA! jah és hogy egy hosszú sötét hajú és szemű fiú nagy fájdalmat okoz nekem - hát ez totálisan bejött...:'( úgyhogy én nem tudom mit higgyek.
Meg egy másik jós megmondta mostohanyumnak hogy lesz még egy fia és lett.
"És nyert már valaha jós a lottón? "
Egyáltalán miért kell a jóshoz bejelentkezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!