Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Meghalt az utolsó Pápa a...

Meghalt az utolsó Pápa a Pápajóslatok szerint. Kell félni egy közelgő Apokalipszistől?

Figyelt kérdés

Én ugyan nem nagyon hiszek a jóslatokba. De a híres Pápa jóslatok már nagyon régen keletkeztek és igen pontosan leírja a Pápák életét, munkásságát. Eljött az az idő amikor a jóslatban szereplő utolsó Pápa is elhunyt. Isten nyugosztalja a mennybe!

Namost, hacsak fel nem bomlik az egyház Pápát választanak. Gondolom ez pár hónap míg összejönnek a világ több tájáról, eltemeteik, tanakodnak, megválasztják. Kell-e félni, hogy eközben egy Apokalipszis jön létre? esetleg atomháború, ami után ugye nem választanak új pápát, de lehet bármi végítélet is? Elvégre sok Pap szerint Szodoma és Gomorrai bűnök idejét éljük és Isten elpuszítatotta régebben emiatt a világot. Mi az igazság?

[link]

ápr. 21. 14:38
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Nem is tudom. Nem érdekel....
62 szavazat
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
91%
Mindig csak az utolsó tud meghalni.
ápr. 21. 14:48
 2/37 anonim ***** válasza:
90%
Milyen pár hónap? Aprilis 2-án halt meg II. János Pál pápa, 19-én ott volt Benedek...
ápr. 21. 14:49
 3/37 anonim ***** válasza:
44%
Jól van jól van, vállalom, hogy leszek az úk Pápátok drága híveim gyermekeim. ^^
ápr. 21. 16:42
 4/37 anonim ***** válasza:
43%

Hát ez brutális, hogy innen kell megtudnom, azta..

#3 Több mint érdekes az időzítés azért..hogy húsvétkor a feltámadás napján haljon meg, erre mekkora az esély? Mintha direkt a híveknek tettek volna egy méltóbb pontot a végére..

Sokan most Erdő Pétert akarják, mert a Péter jelentése-kőszikla, a hívek meg sokmindent szeretnek belemagyarázni, mint az "Erre a kősziklára építem egyházamat és a pokol kapui sem vesznek erőt rajta!"

Az apokalipszis meg jön, mert érezzük már a szelét, pápával vagy anélkül..

ápr. 21. 17:06
 5/37 anonim ***** válasza:
88%
A maja világvégét is túléltem, talán ezt is.
ápr. 21. 17:45
 6/37 anonim ***** válasza:
84%
88 évesn azért erre már elég nagy esély van.
ápr. 21. 18:01
 7/37 anonim ***** válasza:
80%

"feltámadás napján haljon meg"

Ne kamuzz. A feltamadas vasarnap volt, ma meg hetfo van! Mar kezdodik a "mindenbe belelatjuk a konteos osszefuggeseket"...

ápr. 21. 18:18
 8/37 anonim válasza:
58%
Engem max. annyira érdekel, hogy mikor kell ledolgozni.
ápr. 21. 18:22
 9/37 anonim ***** válasza:
94%
Én ugyan vallásos vagyok (többé-kevésbé) de ezek az elméletek elég idegesítőek. A pápa öreg volt és beteg. Mit kellett volna várni hogy még él vagy negyven évet? Annyi világvégét megértünk már minden évben minimum hármat jósolnak. Eddig egy sem jött be, de adjuk meg ennek is az esélyt. Azért figyelem ezt a kérdést, és majd pár hét/nap múlva visszajövök megnézni hogy élek-e XD
ápr. 21. 18:41
 10/37 anonim válasza:
40%
1/9. sajnos ez sem mindig igaz. Franciscusunk javában élt és pápáskodott, amikor 16.Benedek elhunyt. Arról nem is beszélve, amikor ellenpápák is voltak.
ápr. 21. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!