Anyósom kapott 2 kezzel írt levelet, rendesen posta hozta ki, megmutatta és negatív, halállal kapcsolatos latin szavak, kifejezések voltak rájuk írva. Nem akarom megijeszteni, de arra gondoltam mi lenne ha foglalkoznék a dologgal, szerintetek érdemes lenne elmenni egy jóshoz hogy nézze meg a levelet és csináljon valamit? Ti mit tennétek?
Aki ilyeneket küld, az általában hisz az átkokban. Aki hisz az átkokban, az annak a visszaütésében is hisz. Én visszaküldeném a feladónak, még lehet hogy ráírnám azt is, hogy hétszeresen szálljon rád vissza te gyökér. Ha nincs rajta feladó, akkor simán tegyen úgy, mintha nem történt volna semmi. A feladó bizonyára ismeri anyósodat és valószínűleg nagyon szeretné látni a hatást, olyasmiket hogy pl. beszél róla, megijed, stb. Ha nem kapja ezt meg, akkor lehet hogy lebuktatja magát azzal, hogy elkezdi figyelni anyósodat vagy ártatlanul kérdezősködni kezd.
jan. 2. 12:18
3/12 A kérdező kommentje:
Semmit nem tudni arrol hogy ki volt, de a lakohelyunkrol adta fel valami bolond (belyegen latni), Karacsony elott kb 1-2 hettel. Eleg igenytelen iromany, helyesirasi hibak is vannak a latin szovegben, csak gondoltam lehet kene azert kezdeni vele valamit, hihetetlen hogy emberek ennyi energiat fektetnek bele egy ilyen dologba, kikeresi es megirja kezzel, feladja a postan, fizet erte.. kulon erdekes azt tekintve hogy anyosom nem sok embert banthatott meg egesz elete soran, el se tudok kepzelni olyat hogy barki ennyire utalja.
jan. 2. 12:29
4/12 Metionin válasza:
Az is lehet, hogy valami idióta tini látott egy ilyen filmet és ihletet kapott. Felénk volt egy csapat tini a kisegítő iskolából, akik egy időben a "7 nap múlva meghalsz/megölünk" szöveget dobálták be random postaládákba, általában szórólapok hátuljára írva. A poén, hogy csak egészen ritka esetben volt helyesen leírva az összes szó. :D
Többeknek is küldhetett, ki tudja. Lehet hogy anyósod csak véletlen célpont volt. Le kell szarni.
jan. 2. 12:35
5/12 Grimfox válasza:
Rakd egy papírzacskóba a levelet egy kis marék köménymaggal, rendes, darabos fajta konyhasóval, és ha van otthon zsályaleveled, vagy morzsolt zsályád, akkor abból is egy marékkal, kösd körbe az egészet fekete fonallal, vagy cérnával, miközben arra gondolsz, vagy azt mondogatod, hogy "megkötöm a rossz szándéko", rakj tüzet az udvaron(nem kell hatalmas máglya, csak tűz), és égesd el rajta. Közben vagy gondolj erősen rá, vagy mondogasd, hogy "az ártalmat a tűz eméssze". A hamvakat ásd el. Ha van bármi rossz hatása annak, amit az anyósod kapott, ez majd megoldja a dolgot. Ha az anyósod csinálja, az még jobb, mert ő kapta.
jan. 2. 12:37
6/12 anonim válasza:
Komolyan vannak ma még ilyen retardált emberek?
jan. 2. 12:49
7/12 anonim válasza:
Szerintem is gyerekek szórakoznak, túl hosszú a szünet.
jan. 2. 13:59
8/12 anonim válasza:
Szard le. Tépd szét és dobd ki.
jan. 2. 19:56
9/12 anonim válasza:
Jó ötleteket kaptál. Az átok akkor működik, ha hiszel benne. Ha nem hiszel benne, akkor nincs probléma. Tehát vagy figyelmen kívül hagyjátok, de akkor száz százalékosan. Vagy pedig blokkolod, visszaküldöd, de akkor arról kell, hogy meggyőződésed legyen, hogy a szertartás eredményes.
jan. 3. 18:42
10/12 anonim válasza:
9 azért ezt megkérdőjelezném...
nagyon Nem azon az alapon működnek a legendák meg a horrorfilmek hogy ha valaki nem is hisz az átokban akkor nem is lehet megátkozni… Én magam már kezdem elhinni hogy van rajtam átok vagy rontás pedig amikor rám tette tudja isten hogy ki vagy mi akkor még biztos nem hittem benne…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!