Napról-napra egyre több szerencsétlenség ér minket, úgy érzem megátkoztak minket. Jósnő levenné rólunk az átkot telefonon keresztül is?
Vidéken élünk,nem tudok a közelben jósnőről,viszont már megelégeltem ezt a sok kínt,szenvedést,amit napról-napra fiatal házasként férjemmel át kell éljünk. Valaki a napokban hívta fel rá a figyelmemet,hogy nyilván megátkoztak...
Ötletek,vélemény,segítség?
Hát igen. Az anyagi jólétből hirtelen eladósodottak lettünk..nem elég,hogy nincs pénzünk,szinte minden nap történik valami rossz. Minden nap elromlik valami,egy nap a mosógép,másnap a kocsink,utána a mikró..stb...
A baba sem jött össze,vagy is igen,de el is ment 2x...
Leírhatnád azt a rituálét,kipróbálnánk...mert most már a férjem is,aki soha nem hitt ilyenekben,ő is azt mondja,tuti elátkoztak minket...
Örülnöd kellene hogy "csak" a mosogép, mikró stb. romlott el.
Én a rontás szórást tanulmányozom, mert van rá tehetségem, a rontáslevételt azt jobban tudom, de az engem nem érdekel.-)
Ja, ha csak ennyi problémánk lenne - a baba kivételéve,l azt el kell ismernem, hogy szörnyen nehéz feldogozni.
De örülnék én, ha egyszer eladósodhatnék - mert az azt jelentené, hogy volt idő, amikor még nem voltunk adósok, és élhettük az átlagos emberek életét, akik azért megengedhetnek maguknak ezt-azt. Na ilyen nem volt, pedig jobb lenne, ha most szegényednék el, és nem egész életemben az lennék.
Tehát meg kellene becsülnöd azt, hogy egy ideig anyagi biztonságban élhettél, és főleg nem átoknak tulajdonítani azt, ami szinte mindenkivel megesik időnként. Az átlagembernek mindig lesznek pénzhiányos periódusai, ez nem rontás...
Ahogy az sem, hogy mindig minden elromlik - vagy akkor mi is meg vagyunk átkozva. Épp a múltkor sírtam egy sort azért, mert lassan már nem telik rá, hogy kifizessük az állandóan elromló dolgainkat. Akkor most én is meg lennék átkozva?
Nem hiszem. mert lehet, hogy szegények vagyunk és szerencsétlenek,de mindemellett szeretnek az emberek, és nem vettem észre, hogy bárki is ártani akarna nekem. De ha téged valaki mindenképp bántani akar- annak nincs-e oka?
A háztartási eszközök azért romlanak el, mert jóléti társadalomban élünk. A tartós fogyasztási cikkek várható élettartama is minimum 10 év. Nálunk is folyamatosan elromlanak a dolgok gáztűzhelytől kezdve wc lehúzókán át az ajtózárig.
Ahogy az előzőekben kifejtettem, stresszben tartod magad, generálod a feszültséget, és a gyermekáldásnak ez nem tesz jót. Arról nem is beszélve, hogy bármiféle egyéb indok is szóba jöhet. Pl. ha mácskákat, és galambokat tartasz. A macska kifejezetten hordozhat olyan betegséget, amitől nem marad meg a baba. Szerintem az RH-összeférhetetlenség is ilyen kockázat, bár az orvosi zsargont nem tudom rá.
A barátnőmet és családját állandóan szerencsétlenség sújtja. Én nem hiszek istenben, nem vagyok valláskövető, de ő igen. Rendre azt látom, hogy sokszor már a "csőd" szélén állnak anyagilag, ám a szerencsés véletlen mindig segít rajtuk. Amikor kettőjüket is kirúgták, 2 napra rá találtak munkát, aztán még egyet, még kedvezőbbet. Mikor sürgősen pénzre volt szükségük, és remény nem volt rá honnan szedjék össze, hirtelen újabb jó fordulat következett be az életükben. Általánosságban azt kell mondanom, hogy hatalmas zökkenők voltak az életükben, de mind szépen elsimult. Persze most sem zökkenőmentes az életük, de náluk azt érzem, mindig kisegíti őket az élet. (Az életre fogoom, nem egy felsőbb hatalomra, de fantasztikus mennyire jól alakul mindig a helyzetük, ha reménytelennek is érzik kezdetben.)
Az átkokban sem hiszek, a szellemekben sem.
Ha azt érzed akkor van is rajtad..ezt a jósnőm mondta!
Ki lehet nevetni, de én is így éreztem magam csak a rossz jött...elmentem rászántam magam és levetettem és azóta javul a helyzetünk!
Érdekel bővebben mesélek privátban.
Én nem hittem benne,nem is jutott eszembe ilyen egészen addig,amíg anyukám nem említette. Most is visszahallottam,hogy valaki egy incidensünk utána azt mondta rám,hogy majd megver engem ezért a sors...
Kérlek mesélj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!