Mennyire hisztek a jóslásban?
Figyelt kérdés
leszögezném, hogy nem vagyok egyáltalán ilyen elvont, szektás, stb. soha nem is foglalkoztam a spirituális világgal. de kb 1 éve elkezdett velem sok spirituális tartalom szembejönni tiktokon, és kicsit utána néztem. volt egy lány aki miatt nagyon kivoltam, és kártyáztattam egy nővel. telefonon beszéltünk elég sokat, elég sok mindenről. a nevét kérdezte a lánynak, mást nem nagyon. és elkezdte sorolni, hogy őt egy előző fiú összetörte, és még mindig kivan miatta, felém nincsenek érzelmei, csak kihasznál engem, és kibontakozóban van egy új kapcsolata. és ez mind igaz volt. az exéért volt még mindig oda, éreztem hogy engem csak kihasznál, és akkor lett egy új barátja. itt kicsit elkezdtem hinni a dologban, hogy ennyi pontos információ nem lehet véletlen. aztán később jósoltattam másokkal is, de nem igazán voltak pontosak, egyik ezt mondta, másik azt. ti hisztek ebben? hülyeség az egész? vagy csak nem mindegy itt sem, hogy ki csinálja?ma 06:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!