Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki segítene a lenormand...

Valaki segítene a lenormand kártyák értelmezésében?

Figyelt kérdés

Egy férfi nagyon vonz, és kíváncsi voltam, miért. Csak alig ismerem, de már beszéltem vele. Olyan foglalkozása van, ami miatt nem lehet családja.

Először kijött a fa, aztán a fa felett a gyűrű. Utána a horgony, a medve, a hajó, majd a gólya. Ezek voltak jobb oldalon. Utána a fa alatt, a gólya mellett kijött a kereszt. Ezek mellett balra a korbács, felette a kulcs, aztán mellette a halak, és végül a könyv.

Köszönöm előre is, ha valaki elolvassa :)

nov. 13. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
te mit értelmezel ebből?
nov. 14. 05:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam ki, hogy mind a ketten sokat szenvedtünk életünkben, sokat tanultunk azért, hogy elérjünk valamit. A rengeteg szenvedésre megoldásként én férjhez mentem, ő pedig pap lett... Viszont ha elég erősek vagyunk, akkor változtathatunk, és elérhetjük azt, amire igazán vágynánk, viszont ezt nagyon hosszú idő, és messze van :( Azt elfelejtettem mondani, hogy az ostor is ott volt a könyv mellett. Szerintem ő úgy érezte, hogy nem értékelik, nem szeretik őt eléggé, és emiatt választhatta a papi életmódot... Valahogy ezt éreztem, de mivel ennyire nem ismerem őt, ezért nem lehettem benne biztos :(
nov. 14. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi volt a kérdés?
nov. 14. 13:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Leveleztem vele, és a legutóbbira nem válaszolt. Azt kérdeztem a kártyától, hogy fog e jelentkezni, illetve mi az oka, hogy nem válaszol.
nov. 14. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Én azt értelemzem, hogy van egy elkötelezett kapcsolata és kiderült a levelezésetek
nov. 14. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Normálisabban is lehetne demonstrálni a lapok elhelyezkedését, mert ez így értelmezhetetlen.

Papra meg normális nő nem hajt rá. Ennyire nehéz felfogni, hogy Istenhez kötelezte el magát? Miért nem lehet tiszteletben tartani?

Undorító vagy már bocsánat.

Remélhetőleg azért nem válaszol, mert ráébredt a szándékaidra.

nov. 15. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmit veszek ki belőle:

Tovább akarsz fejlődni, ami számodra azt jelentené, hogy elköteleződsz valaki mellett, de ez a továbbfejlődés valahol terheket, gátakat és nehézségeket is hoz magával.

Lehet benned ezzel a fejlődéssel kapcsolatban egy belső vívódás, főleg azzal kapcsolatosan, hogy mit tartasz értékesnek, mi a fontos (pl egy kapcsolatban vagy az életben). Arra törekedsz, hogy ezt a belső vívódást megoldd, és megtanulj egy leckét - a kapcsolatokhoz és az értékrendszeredhez kötődőt (pl mennyire tartod fontosnak az elköteleződést egy kapcsolatban, mit fontos neked egy kapcsolatban stb.).

Hosszú távra tervezel, vagy hosszú távra szeretnél tervezni, ez magában foglalja, hogy erős szeretnél lenni, vagy valaki olyannal összeállni, aki erős, és meg tud védeni, mert ebben látod a stabilitást, és ezt tudod elképzelni, hogy hosszú távon működhet. Ugyanakkor érezheted, hogy ha találsz ilyen embert akkor egy teljesen új fejezet és fázis jön az életedben.

A kérdésed: miért vonz az a férfi?

Azért mert a fent leírtakat benne látod. Dominánsnak, erősnek látod, aki meg tud védeni ha kell. És ez passzol a személyes értékrendedhez, úgymond "megfelelőnek látod" az illetőt, olyannak, aki szerinted "neked jó lenne".

De ezek mellett lehet benned még egy belső vívódás, nem csak ezt a helyzetet illetően, hanem magát a kapcsolatokat illetően, mert valahol érzed, hogy ez a fejlődésed része, tehát meg kell érned rá (vagy előtte vagy közben)

nov. 17. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!