Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Megjósolnátok Magyarország...

Megjósolnátok Magyarország jövőjét? Sikerül kimaradnunk a közeledő NATO-Orosz háborúból?

Figyelt kérdés
márc. 21. 02:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
#10 Te még nem fogadtad meg Orbán jótanácsát, miszerint ne azt figyeljük, amit mond, hanem azt, amit csinál? Talán ez az egyetlen igaz mondat, ami elhagyta valaha a száját.
márc. 21. 09:47
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
11 Lol te hülye vagy :XD
márc. 21. 13:30
 13/24 anonim ***** válasza:
42%
Jövőre is a Fidesz lesz kormányon. És Orbán Vitya lesz jövőre is a kormányfő.
márc. 21. 13:46
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Én csak kijavítanám a kérdést..nem közeledő hanem kötelező háború lesz

Pár évtizedenként kell valami ami “megmakkantja”a világ nagyrészét…

S amikor ideér majd a dolog s aki ki akar maradni belőle az huzzon fel északra sajátitson el pár alapot vadászatrol horgászatrol stb és várja ki valaminek a végét…

márc. 21. 18:31
 15/24 anonim ***** válasza:
13%
A pedofidesz erkölcsi győzelme lenne bármilyen háború. A vezetőink a nevükre íratnák a lakosság házait is a nemzet nevében. Akkor aztán nézhetnének a libsi árulók.
márc. 22. 07:17
 16/24 A kérdező kommentje:
Azt szeretném ha kártyával jósolnátok vagy valamilyen ezós módszerrel! :D
márc. 22. 19:50
 17/24 anonim ***** válasza:
12%

Nekem ez az eredmény jött ki:

Ez egy világháború, ami zajlik jelenleg is. A különbség az, hogy mesterségesen tartják bent a világháborút egy bizonyos területen. Jelenleg ukrajnai területeken van háború. De a háborúban rengeteg nemzetiségű katona vesz részt a föld összes kontinenséről.

Előbb utóbb NATO országok katonái is menni fognak harcolni, sőt, önkéntes alapon harcolnak jelenleg is ukrán vagy orosz egyenruhában. Ennek a "különleges hadműveletnek egyhamar nem lesz vége. Idővel minden kontinensen lesz pár ezer négyzetkilóméteres háborús zóna, mint jelenleg ukrajnában.

Célok: Régi, elavult fegyverek, lőszerek eldurrogtatása és, hogy az országok katonáinak nyugdíjazását megússzák az államok. Hiszen, ha az ember nem él, nem kell utána nyugdíjat fizetni.

Magyarország jövője:

önkéntes alapon történő egyéni részvétel a háborúban. Katonák, fegyveresek, sőt rabosított magyar emberek kapnak lehetőséget a részvételre a háborúban. A rabok a szabadság reménye, a fegyveresek a magas zsold reménye miatt. De, mint NATO tagok együtt leszünk benne a többi NATO országgal ebben a helyzetben. Nekünk sosem volt mostanában olyan mértékű fegyverarzenálunk, raktáron, mely elájulhatott volna. Volt, de nem számottevő. Örök darálók lesznek ezek a háborús övezetek.

Azt is látom, hogy annak a magyar állampolgárnak nincs félnivalója, aki Jézust urának vallja és követi tanításait. Ne ölj!

Aki hisz benne, az érti is! Aki pedig érti, annak javaslom, hogy higgyen.

Volt még egy lapleosztás a multra vonatkozóan is, mely megmutatta, hogy a jelenlegi konfliktus a korona virus esemény következménye. Ugyanis a vírusra rátolt védőoltások valamelyik fajtája az emberi DNS-ben olyan változásokat idézett elő, mely meghosszabbítja az emberi élettartamot. De nem egy két évvel, hanem sokkal hosszabban. Ez nem olyan jó, mint ahogyan elsőre hangzik, mivel így elég sokan évtizedekig nyugdíjra jogosultak lennének, ezt pedig kifinnanszírozni nem lehet. Viktor megmondta, hogy az idősek mellett vannak. Bizony, ez így van. de akikről ő beszélt, azok a mai fiatalok, akik beoltatva magukat rendre 100 felett élik idős korukat.

Nekem ezt mutatták a kártyák a kérdésedre. Ezek a kártyalapok, melyeket láttam nem fizikai lapok, hanem sokkal fellyebb keverték a lapokat, mint azt a jelen lévő josolók töbsége gondolná. Ebben a pakliban pedig Jézus Krisztus, mint Jolly Joker szerepelt és benne volt a leosztásban, ami a kérdésre érkezett válaszként. Ennek jele pedig, hogy az Úr úgy döntött, a napját idén bolondok napjára teszi, hogy higgyettek a Jolly Joker-ban, Jézus Krisztusban és abban, aki Őt küldte, na és persze bennem is és magatokban is higgyetek. Így lesztek fiai és lányai mennyei Atyátoknak, akinek gondja van rátok. Minden gondotokat bátran reá vethetitek.

Köszönöm a figyelmet. Üdv, Krisztián

márc. 22. 20:37
 18/24 anonim ***** válasza:
88%

Emberek, miről maradtam le? Már ilyen hamar jön is a világvége és meghalunk? XD

Még szűz is vagyok, nem akarok ilyen hamar kimúlni xddd

márc. 23. 07:00
 19/24 anonim ***** válasza:
55%
#16 Kidobtam neked dobókockával, az jött ki, hogy: igen.
márc. 23. 09:13
 20/24 anonim ***** válasza:
53%

Én akihez járok jósoltatni beszélt erről nekem.

Azt mondta lesz egy kisebb megfélemlítés kamu lövöldözés a határnál, aztán majd Orbán eljátsza a hőst, hogy ő megállítja, ez választás előtt lesz majd valamikor. És akkor a sok hülye majd megválasztja újra. Na majd kiderül

márc. 23. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!