A josnő láthatja előre az öngyilkosságot?
Jósok nincsenek, jóstudomány van.
Ez egy megtanulható tudás, hogyan lehet hülyíteni az embereket.
Amerikában vannak jóstanfolyamok is, ha valaki sikeresen elvégzi, illetve tehetsége is van hozzá, simán elhiteti veled, hogy ő lát a jövőbe. Közben csak trükk.
a jóslással kapcsolatban nem tudok mit mondani, de ha tényleg az a helyzet áll fent, hogy véget szeretnél vetni az életednek és erre lépéseket is teszel, kérlek hívd fel a kék vonalat (116-111)
nem vagy egyedül <3
Figyelj, a jósok kamuznak. Én is hittem benne korábban. Amikor párommal szakítottunk 2 éve, én is egy jóshoz fordultam, méghozzá ahhoz, aki állítólag az egyik legjobb az országban, tévében, médiában szerepel stb. Illetve az egyik barátnőm által történt ez, mert mondta, hogy neki mindig minden bejön amit mond. Én is kértem tőle jóslást tarotból, nyilván arra voltam kíváncsi, együtt leszünk-e még a párommal, mert én még mindig szerettem volna. A jósnő olyanokat mondott, hogy ő már erre semmi esélyt nem lát, meg ő úgy látja, hogy egy másik nő miatt hagyott el engem, engedjem el, stb.
Hát kérlek szépen, kb. 1 hónap múlva újra összejöttünk a párommal és kiderült (nem csak tőle, hanem más biztos forrásból is), hogy semmilyen harmadik fél nem volt a képben, csak besokallt egy bizonyos dolog miatt. Aztán sikerült megbeszélni. Azóta is együtt vagyunk és jól megvagyunk.
Tehát ennyit a "nagy" jósokról, akik mindent látnak előre. Nekem is rá kellett jönnöm, hogy csak pénzlehúzás volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!