Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Baranya megyében található...

Baranya megyében található igazi jósnő? (Aki tud is valamit, nem csak a pénzt teszi zsebre! )

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden jósnő csak a pénzt teszi zsebre! Mond neked valami feltételes,általános dolgot,és ha valami bejön belőle,akkor azt mondják rá,hogy igazat mondott.
2010. okt. 23. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:

A josno a jelen sorsodbol fogja a jovodet megjosolni, amit Te is megtudsz tenni ingyenesen!

Tehat ha nincs munkahelyed, akkor biztosan azt fogja kozolni, hogy legy nyitott, mivel van re eselyed, hogy 1-2 honapon belul mar lesz. stb. igy tovabb.

Barmilyen problemad van az eletben, azt Neked kell megoldani, Neked kell azert tenni, hogy a sorsod megvaltozzon es jora forduljon, a josno csak altalanosan tud tanacsot adni, csak a lehetosegeket adja, de megoldani nem fogja a Te gondodat!

2010. okt. 23. 18:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Pár napja már valaki - valószínűleg Te - megkérdezte(d) ugyanazt. Akkor hosszan leírtam a tapasztalatom a jósnővel, és írtam, hogyha hitelesnek tartod a történetet, privát e-mailben elküldöm az elérhetőségét. Tulképpen milyen bizonyítékot vársz az igaziságára?
2010. okt. 25. 19:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem én kérdezetem a múltkor, és nagyon hálás lennék ha elküldenéd a telefonszámát!Köszönöm!
2010. okt. 26. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
ilyet sehol nem találsz
2010. okt. 30. 14:49
 6/8 anonim válasza:

esetleg én is tudok egy nagyon jót! Minden pénzbe kerül, ő is, de szerintem megéri!

Kell a száma írj privátban!

Az előző storyra én is kíváncsi lennék, belinkelnéd!

2010. nov. 17. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
2010. nov. 17. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Állitólag ha hiszel ebbe akkor bejönnek, mert bevonzod.
2011. jan. 11. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!