Debrecenben hol ismertek egy megbízható, megfizethető jóst aki tud átkot levenni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 13:46
11/16 anonim válasza:
Ismételd el a templomban térderve,imátkozva 5x hogy
Miatyánk,ki a menyekben vagy,segíts minket utunkon,légy pásztorunk, védelmezőnk, óvj meg minket minden átoktól
dicsértessék a mi úrunk.AMúgym ilyen átok?
12/16 anonim válasza:
az amúgy milyen átok nem kell csak nem tetttem entert :D csak érdekel hogym iért ki és mikor átkozott meg
13/16 A kérdező kommentje:
Nem engem, hanem a párom szüleit. Van egy ismerősük (nő) és szinte a párom szüleit úgy irányítja, ahogy éppen jól esik. A páromra se hallgatnak és még az unokájukkal se foglalkoznak, pedig azelőtt a kisfiunkkal voltak megáldva.A páromnak semmit nem hisznek el (pedig igazat mond), a nő amit mond, szinte szent dolog.És mondta egy jósnő, hogy átok van rajtuk azért ilyenek.
2010. okt. 29. 11:27
14/16 anonim válasza:
gondolkozzatok mért kell bejelentkezni a jósnőhőz mért nem tudja hogy mentek kamu az egész
15/16 anonim válasza:
Ez nem átok, csak a párod szülei befolyásolhatóak. Beszélni kell velük, nem mágiázni rajtuk.
16/16 anonim válasza:
Nem igazán foglalkoztam még ilyen témával, és nem is hiszek benne, én is úgy gondolom, a többség kamu. De úgy adódott, hogy lehet megkeresem azt az illetőt, és segítséget kérek tőle. Kíváncsi vagyok, mit tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!