Jósok, lesz harmadik világháború?
Belenéztem a jósgömbe és látám, hogy nem lesz, mert holnap déli 12 órakor megnyílik egy dimenziókapu és kanos T. Rexek lepik el a bolygót, aminek hatására világbéke lesz
Erre ugyanannyi esély van mint a többi megalapozatlan jóslatra (és én legalább nem rébuszokba ontom a hülyeséget😅)
Fegyverekkel vívott háborúba nem keveredünk. De a szokásos fehérgalléros és politikusbűnözés és korrupció sok problémát fog okozni az országban.
Nostradamus nem vagyok, de azt pontosan tudtam előre hogy a rendszerváltással az országnak befellegzett. Mert ha a gazemberek még a szocializmus alatt is annyit mertek lopni, akkor a ketrecből kiszabadulva az fokozódni fog. Bár azt nem sejtettem hogy akár annyit, hogy közpénzből milliárdosok is lesznek.
338. § (1) Aki a köznyugalom megzavarására alkalmas olyan valótlan tényt állít, híresztel, vagy azt a látszatot kelti, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a közveszéllyel fenyegetés a köznyugalmat súlyosan megzavarta.
Nem lesz. Inkább helyi konfliktusok lesznek.
Most is ilyenek vannak.
Midőn a sátán már nem rejté el valóját,
Kiírtá e világnak csaknem összes lakóját.
Háború, betegség, éhinség és halál,
E négy lovas már a közelben jár.
Megzendül az égnek kürtje,
Száll erdőtüzek baljós füstje.
Megremeg a föld szerte e világban,
Nem lesz többé remény az imákban.
S lesznek háborúk, vérontó tettek,
Kivéve, hol új világrendet hirdettek.
Hol véres, hol vértelen csata dúl,
Ártatlan szenved, s végül kimúl.
Dögvészt hoz az újabb járvány,
Ez is csak egy újabb ármány.
Ki gyűlölettől felbuzdulna,
Sikolyok közt elpusztulna.
Hol szárazság, hol monszun tombol,
Világszerte mindent rombol.
Éhinség elvesz, nem ád,
Csont kivillan, mint törékeny nád.
S ha lecsap a negyedik lovas is,
Elindul a végső apokalipszis.
S majdan a porrá lett világ újra éled,
De a pokol festi szürkére a véred.
Midőn a sátán már nem rejté el valóját,
Kiírtá e világnak csaknem összes lakóját.
Háború, betegség, éhinség és halál,
E négy lovas már a közelben jár.
Megzendül az égnek kürtje,
Száll erdőtüzek baljós füstje.
Megremeg a föld szerte e világban,
Nem lesz többé remény az imákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!