Több jóst is meglehet kérdezni egy adott témáról egyszerre?
Ha több jóst kérdezel, azzal az a baj, hogy nem fog egyezni a véleményük. Ha soknak hasonló a véleménye, de egynek más, akkor valószínű, hogy a többi csak kókler. Ha meg engem kérdezel, akkor én azt mondom, hogy az az egy is kókler. Azért is ilyen drága a jóslás, hogy ne kérdezd végig a többit.
De a hazugságra könnyű rájönni, csak nézd meg, másoknak mit jósoltak. Valószínűleg mind érvényes lesz rád is, vagy bárki másra. Mert a jóslás erről szól, hogy bárkinek el lehet mondani, nincs semmi személyhez kötődő része. Amúgy próbáld ki, olvasd el az összes jegyhez tartozó horoszkópot anélkül, hogy tudnád, melyik jegyhez tartozik. Szinte biztos, hogy nem fogod megtalálni a sajátod. Mert ezek mindenkire igazak, függetlenül attól, milyen jegyben született.
Én még tavaly nyáron kipróbáltam. Furcsa, de szinte ugyanazokat a dolgokat mondták. Pl. hogy édesanyámnak rosszindulatú daganata lesz valami emésztőrendszeri, de ne ijedjek meg időben megtalálják. Ez így is történt.
Persze vannak amik még nem jöttek be. Pl. 3 gyereket láttak mindketten, de még nagyon fiatal vagyok a gyerekhez.
Mindegy szóval sok minden egyezett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!