Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Több jóst is meglehet kérdezni...

Több jóst is meglehet kérdezni egy adott témáról egyszerre?

Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 08:15
1 2
 11/18 anonim válasza:
szeritnem.
2023. nov. 16. 11:06
 12/18 Meton ***** válasza:
100%

Ha több jóst kérdezel, azzal az a baj, hogy nem fog egyezni a véleményük. Ha soknak hasonló a véleménye, de egynek más, akkor valószínű, hogy a többi csak kókler. Ha meg engem kérdezel, akkor én azt mondom, hogy az az egy is kókler. Azért is ilyen drága a jóslás, hogy ne kérdezd végig a többit.

De a hazugságra könnyű rájönni, csak nézd meg, másoknak mit jósoltak. Valószínűleg mind érvényes lesz rád is, vagy bárki másra. Mert a jóslás erről szól, hogy bárkinek el lehet mondani, nincs semmi személyhez kötődő része. Amúgy próbáld ki, olvasd el az összes jegyhez tartozó horoszkópot anélkül, hogy tudnád, melyik jegyhez tartozik. Szinte biztos, hogy nem fogod megtalálni a sajátod. Mert ezek mindenkire igazak, függetlenül attól, milyen jegyben született.

2023. nov. 18. 09:06
 13/18 Case ***** válasza:
Ha több jóst kérdezel meg, mindegyik tudja előre (vagy utólag), hogy megkérdezed a többieket is és ezért mindegyik mást és mást fog mondani, attól függően hogy milyen erős a képességük :D
2023. nov. 18. 10:00
 14/18 Senior Séf ***** válasza:
Ne jóshoz menj, hanem ROSSZAS-hOZ. Az vajon miért nincs?
2023. nov. 18. 15:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen a tévében hogy jósoltak az egyik műsorvezetőnek, az meg pár hónap múlva bemondta a kamerába, hogy nem jött össze a dolog! XDDD
2023. nov. 18. 16:18
 16/18 Paczalos István ***** válasza:
Persze. Viszont ha a kérdésed nem pontos, a válasz se lesz rá pontos.
2023. nov. 19. 07:52
 17/18 Meton ***** válasza:
A válasz soha sem lesz pontos, és az se valószínű, hogy nem teljesül, csak nem szabad szkeptikusnak lenni. Ez is olyan dolog, amiben hinni kell, különben semmi értelme. Benne van az is, hogy már a jós is rosszul értelmezi, amit lát, akkor a jóslat eleve hamis lesz.
2023. nov. 20. 17:29
 18/18 anonim válasza:

Én még tavaly nyáron kipróbáltam. Furcsa, de szinte ugyanazokat a dolgokat mondták. Pl. hogy édesanyámnak rosszindulatú daganata lesz valami emésztőrendszeri, de ne ijedjek meg időben megtalálják. Ez így is történt.

Persze vannak amik még nem jöttek be. Pl. 3 gyereket láttak mindketten, de még nagyon fiatal vagyok a gyerekhez.

Mindegy szóval sok minden egyezett. :)

2023. dec. 25. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!