Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van itt esetleg jós?

Van itt esetleg jós?

Figyelt kérdés

Üdv! Egy segítséget szeretnek kerni. Sajnos anyagi helyzetem nem engedi meg hogy elmenjek egy jóshoz, elég drága.

A kérésem az lenne hogy akad itt egy olyan jós aki soron kívül tudna rám szakítani időt úgy ha nem tudok fizetni?

Lehet hogy veszélyben vagyunk a gyerekeimmel. Ha esetleg fotóból el tudná valaki végezni. 🙏

2023. szept. 1. 22:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#8 köszönöm a válaszod , nagyon motiváló.

Olvasva amit írtál , gondolkodom.

Jó lenne tudni mi az a lépés amit meg kell tennem.

Leírom .

Volt már többször hogy elhagytam a párom , vele együtt anyóst is.

Mindig vissza jöttem. Egyszerűen nem találom meg az otthonom , csak bolyongok , és nem tudom hova meneküljek innen

Anyumnal nem igazan jók a közlemények. Sőt. Kijelentette az oda tartozó családsegítő Szolgálat hogy oda nem mehetünk .

Voltunk anyaotthonban . Számomra rémálom volt.

Úgy mint ez amiben vagyok .

Laktam apámnál is. Neki nálam fiatalabb asszonya van akinek nem tetszett hogy ott vannak a gyerekek ezért ők hozták vissza ide ahonnan elmenekültem. Nem merek már elindulni mert a gyerekeimre nagyon is figyelnek a családsegítők. Ugyanakkor ha sokáig maradok akkor az is lehet a vesztünk.

Nem tudom mit tegyek. Ezert szeretném azt ha egy hozzá értő személy segítene.. úgy érzem nem tudom mit csináljak. Két tűz között egek.

Nekem itt rossz, úgy érzem fel fog emeszteni a sok idegbaj amit minden nap megélek.

Nem bánt a párom.

Volt hogy az anyósom nekem jött , mindennap a tipikus "nagyobb asszony vagyok mint te , tudd hol a helyed " duzzogását puffogását kell hallgatni. Ő kezelésre szorul. Nyugtató hangulatjavito gyógyszert kéne szednie amit nem szed.

2023. szept. 2. 10:52
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

A helyi csaladsegito nem mondhatja, hogy oda nem mehetsz, hacsak nem korrupt a tarsulat es mondjuk anyosod csaladtagja a vezetoje/alkalmazottja.

Van telefonod ugy, hogy senki sem hallja, amit beszelgetsz? Hivd fel 06 80 505 101 ez ingyenesen hivhato. Nem mindig elerhetoek, ekkor tudod hivni oket hétfő, kedd, csütörtök, péntek 18-22-ig

kedd 8-12-ig, szerda 12-14-ig. Teljesen anonim. Ok erdemben is tudnak segiteni, ha pl. debreceni vagy, akkor kaphatsz egy gyori vagy pecsi cimet, ahol akar 1-2 evig is lehetsz a gyerekeiddel egyutt. Ok segitenek munkat es lakhatast talalni. Ingyen segitenek, csak az odajutast kell megoldanod.

Josno sosem fogja megmondani neked, milyen lesz az eleted. Csak rajtad mulik, te hogyan elsz, te mit teszel a jovodert es a gyerekid jovojeert.

En viccbol egyszer elmentem josnohoz (Pesten), szerinte a lanyom rossz tarsasagba fog kerulni (egy szem fiam volt, es van a mai napig, o pedig azota egyetemet vegzett, es annyira rossz tarsasagba kerult, hogy kulfoldon, egy orvosi egyetemen tart eloadasokat, es ugyanott kutatoorvos). Nekem mehrakot josolt a kovetkezo ket evben, amit nem fognak tudni meggyogyitani, a joslat ota eltelt 26 ev, koszonom szepen, azota is jol vagyok. Na ennyit a joslasrol. Szoval ne add fel, es legfokeppen ne dolj be idiota joslatoknak. NEKED kell tenni a jovotokert.

2023. szept. 3. 06:19
 13/17 anonim ***** válasza:

A jósok mind csak szemfényvesztő kóklerok akik a lehető legáltalánosítottabb dolgokat mondják/kérdezik és statisztikák alapján betippelnek valamit, plusz az illető reakcióit és elmondásait is figyelembe veszik.

Semmi eget rengető nincs benne, csak pszichológia, statisztikák és némi szerencsejáték.

2023. szept. 4. 11:14
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Ingyen nem fog menni. Az univerzum úgy működik, hogy csak akkor nyílik meg a dimenziókapu, amin át bele lehet pillantani a jövőbe, ha egy borítékban 100 ezret adsz a látnoknak. Ez így van, mióta világ a világ. És erről a jós sem tehet, mert ő csak egy közvetítő. Ez színtiszta parapszichologiai energia. Azt meg ne is gondold, hogy az a pénz a jósé lesz. Á, dehohogy. Azt egy az egyben elnyeli és felemészti a dimenziókapu közepén levő fekete lyuk.
2023. szept. 15. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Én jó jós vagyok
2023. szept. 15. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Szept.03. 06:19

Múltkor még 2 lányod volt, most már egy fiad van.LOL Te nem vagy különb,mint az általad leszólt jósok, sőt!!!

2023. nov. 11. 10:24
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 honnan tudod, hogy a 12-es (Szept.03. 06:19) nem egy másik személy?
2023. nov. 11. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!