Mit hoz 2 tokhalas telihold?
#3 Ja, oké, bocs, elfelejtettem, hogy ez a kategória is tele van beteg kis libsi PC hópihékkel meg woke kislányokkal.
Elnézést, akkor módosítom: Ejnye-bejnye, kérdező, hogy lehetsz ilyen gonosz, fehér, hetero férfi, hogy indiánokról kérdezel? Égjél a pokol tüzén, a többi fehér, hetero férfival együtt.
Remélem így már megfelel a válaszom az itteni elvásároknak. :)
Istenem, csúcs ami ebben a kategóriában működik!
Na és most megpróbálok válaszolni a kérdésre:
Nem tudom mit hoznak az augusztusi teliholdak, hiszen nincs jós tehetségem.
Ami a 'nagy kavarásokat' illeti, szerintem csak a kérdező felfokozott, kérdés kiírási kényszeréből fakad:
Huhh, kérdezzünk valamit, lehetőleg olyat, amiről a nagy többség nem is hallott!
Nincs ezzel gond, amíg nem vesszük komolyan.
Szerintem az indiánok egyszerűen csak a sok-sok éves tapasztalatuk alapján nevezték el így az augusztusi teliholdat. Nyilván ilyenkor bőven halászták a tokhalat, gondolom ebben az időszakban könnyebben kifoghatók voltak.
Mint szokásos, megint azok nem bírnak az exhibicionizmusukkal, akik se a halbiológiahoz, se a az indián folklórhoz, se a jósláshoz, de még az asztrológiához se értenek. Vagy inkább semmihez. De azért írogatnak, mert azt muszáj. Igaz semmi hasznosat nem tudnak, de írni kell, ugye.
Orvosi eset itt jópár.
Mondja ezt az, aki a teliholdrol akar kérdezősködni, hogy 'mit hoz'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!