Hasznos a tea jóslás?
Figyelt kérdés
Hasznosabb mint a fejből kapott jóslat? A Csenegett Mylord?-ban hasznos volt. Tudom hogy kitalált de akkor is…
Komoly válaszokat kerek!!!
2023. jún. 1. 19:08
1/19 anonim válasza:
Persze, a leghasznosabb! Legalább annyira, mint a nullával osztás/szorzás...
2/19 anonim válasza:
Komoly válaszok meg a csengetett mylord
3/19 anonim válasza:
Igen de csak Earl Grey vagy Sir Norton teából.
4/19 Grimfox válasza:
Akinek a teajóslásra áll rá az agya, annak hasznos, de van aki egyszerűen nem tudja értelmezni, viszont más jósló módszereket meg igen. Ez nagyon egyénfüggő.
5/19 anonim válasza:
"van aki egyszerűen nem tudja értelmezni"
Kapcs.ford: Mikor az egyszeri csaló annyira ostoba, hogy még a sablonszövegeteket se tudja megtanulni.
6/19 anonim válasza:
szerintem a szennyes zoknikból való jóslás az egyetlen autentikus tudomány, a tea a kamusoké
7/19 BlackSword válasza:
A holnapi lottószámok??? Felezünk...
8/19 anonim válasza:
Szerintem jobban értelmezhető és sokkal konkrétabb a tarot kártya jóslás.
Minek bszakodni teafűvel?!
9/19 anonim válasza:
Én nem igazán hiszek a jóslásban. Bár most így anyukámnak jósoltak egy tök spontán dolgot, és bejötty szóval nem is tudom...
10/19 anonim válasza:
Igen, mert legalább ittál egy jó teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!