20-on éves roma leányok is tudnak jósólni? komáromi csaj jósolhatna nekem
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 23:24
1/10 anonim válasza:
miért pont komáromi, máshonnan nem jo ózdon vaok
2/10 A kérdező kommentje:
én meg komáromban :-(
2023. máj. 16. 00:14
3/10 anonim válasza:
Én is ott vagyok,nemcsak jósolni tudok neked.Józsi bácsi 64F
4/10 anonim válasza:
Igen, a huszonéves roma lányok is pontosan ugyanolyan hatékonysággal tudnak jósolni, mint az idősebb roma asszonyok, vagy a tibeti szerzetesek, vagy az afrikai törzsi varázslók vagy az IKEÁ-ban a műanyag széklábak. Nincs különbség.
5/10 anonim válasza:
Senki sem tud jósolni, a valóság nen a Harry Potter. De jó pénz van benne ha jó az emberismeretük, üres fecsegéssel a hiszékeny pancsereket könnyen megkopasztják, sőt ha a pácienst egy rontás vagy átok hordozásával megijeszti még újabb tíz vagy százezrekkel kopasztható meg.
6/10 anonim válasza:
Én Miskolci vok de inen is tudok néked lyósolni.Már ha enm zavar xd
Ne vedd komolyan!A jóslás az egyik legmegbízhatatlanabb az összes áltudomány közül!
7/10 anonim válasza:
Huszonéves roma lányokat rosszlányokon is tudsz találni, ők meg nem csak jósolnak ;)
8/10 anonim válasza:
Küld a pénzt jósolok neked igaz nem vagyok 20 éves és cigánylány sem de hazudozni én is tudok te meg majd szépen elhiszed.
Ez kb 20 ezerbe kerül neked.
9/10 anonim válasza:
Szia, én is Komáromi vagyok, lehet ismerjük is egymást. 😯
Van erre egy csomó cigány leány, de nekem csak azt ajánlották fel hogy megtanítják a lovárit, meg egyik hogy leszop. De semmi jóslásról nem volt szó. 😂
10/10 anonim válasza:
Én bármikor szívesen jósolok neked autóskártyából ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!