Más is van úgy hogy nem meri megnezni a kartyat mert ha nem jó jön ki ne tudja előre?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 00:57
1/7 anonim válasza:
Ne félj tőle nem lehet vele megjósolni a jövőt. Ha lehetne minden kártyajóslásnál ugyanazokat a lapokat húznád ki a megjósolandó esemény bekövetkezéséig.
2/7 anonim válasza:
Mindegy mit húzol ki, átverés az egész.
3/7 anonim válasza:
Ha nem mered megnézni minek tanultad? Mert ha nem tanultad megnézheted nyugodtan úgyse fog bejönni.
4/7 anonim válasza:
Vannak trükkök, amivel fixen tudni lehet a húzott lapot.
5/7 Laylah válasza:
A lapok a pillanatnyi helyzet tükrében vázolnak fel lehetséges kimenetelt, nem úgy megy, hogy amit kiraksz, az mindenképpen úgy is lesz, ha törik, ha szakad. Megközelítheted úgy is, hogy ha nem változtatnál, akkor mi történne, ennek tükrében pedig eldöntheted, hogy akarsz-e változtatni (bár még ha te nem is, a körülmények bármikor változhatnak). Az meg megint más kérdés, hogy ha ennyire nem vagy ezzel tisztában, akkor full kezdő lehetsz, és vajmi kevés esélye van annak, hogy bármilyen valós infót ki tudj olvasni a kártyákból. Könyvből ki lehet keresgetni, ha van, de az csak általános megközelítést ad, és az sem derül ki belőle, hogy neked épp melyik értelmezés kell.
6/7 novakjozsefne válasza:
A tarot kárta nem jos kártya. Tudni kell feltenni a kérdést. És a kirakási módokat. jelen mult jövő. Gyakorlat kell hozzá. És azt mutatja ha helyesen kérdezel mire számithatsz? És általában 90% bejön. Az ingával is ez a helyzet. De beavatott szentelt ingát kell használni megtanult módon. Tarot kártyához nehéz hozzájutni. Ha van értékelt becsüld meg és tanuld meg a használatát. Sokat segíthet a mindennapokban.
7/7 Laylah válasza:
Nyilván vannak bevált kirakási módok, amik már régóta beváltak, de alapvetően úgy rakja, ahogy akarja. Én is freestyle szoktam rakni, ami kérdésem van, ami magyarázatra szorul, vagy kifejtésre, annyi lapot húzok, amennyi szükséges a megértéshez. Arra lennék még kíváncsi, hogy miért lenne nehéz a kártyához hozzájutni? Felmegy a netre, válogathat több száz fajta pakli közül, megrendeli, kiszállítják, kész. De könyvesboltokban is szokott lenni elérhető, jóval szűkebb kínálattal. Én most kaptam meg Aliexpressről a két új paklimat például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!