Valaki jósoltatott már instagrammon?
Figyelt kérdés
Instán van egy Kitti nevezetű jós. Vezetéknevet nem írok, mert aki már jósoltatott vele az tudja. A tapasztalatok érdekelnének, hogy ki mennyire gondolja hitelesnek! Illetve ki milyen kérdéseket tenne fel egy ilyen helyzetben?2023. jan. 4. 14:41
11/16 anonim válasza:
1 jós soha nem hiteles csak kihasználják a hiszékeny embereket a saját anyagi helyzetük megsegítésére! ha tényleg jós akkor jósoljon konkrét dolgokat 2-3 dolgot legalább, miután bejöttek utána lehet róla szó hogy fizetek, már ha olyat jósol ami nem gyakori dolog (például kibékülsz valakivel akit szeretsz vagy hasonló f.szságok!) ha nem vagy a saját pénzed ellensége akkor NE fizess ilyen csalóknak!
12/16 anonim válasza:
Vajai Kitti az ugye?:D én is láttam a posztjait,kíváncsi is vagyok de eddig még nem jósoltattam vele
13/16 anonim válasza:
"Ne legyen olyan nálad, aki a fiát vagy a leányát áldozatul elégeti, ne legyen jós, se varázslást űző, jelmagyarázó vagy igéző! Ne legyen átokmondó, se szellemidéző, se jövendőmondó, se halottaktól tudakozódó!"
5Mózes 18:10-11 RÚF
14/16 A kérdező kommentje:
12. Igen ő az. Én is csak kíváncsiságból :D
2023. jan. 4. 21:56
15/16 anonim válasza:
Vajai Kittinek ti mennyit fizettek a joslasert? tudom hogy becsuletkassza, de ugy kb?
16/16 anonim válasza:
Ezért egy forintot nem fizetnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!