A jósnő azt is megtudja mondani, ha meg vagyok átkozva?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 11:50
1/15 anonim válasza:
Nem kell ehhez jósnő, én is meg tudom mondani. Nem vagy, semmi bajod. Hova küldjem számlát? :)
2/15 anonim válasza:
Ne higyj az átkokban. Ha sokszor gondolsz ilyen dolgokra, valósággal bevonzod a rosszat és azt hiszed átkozott lettél. Pozitívabban gondolkozzál. Hidd el jobban jársz.
3/15 anonim válasza:
meg, persze, ő mindent tud. ez a szakmája.
4/15 anonim válasza:
Elsővel nem értek egyet. Az éteren keresztül érzem, hogy meg vagy átkozva! Mondd el az alábbi 6-sorost és utald az 20000 Ft-ot.:
"Szálljál rontás messzire,
Szakadjon le csúf szíve,
Annak aki megátkozott,
Aki reám rontást hozott.
Szurgi bentor kasma rádá
Perke szondár szindi bádá."
5/15 anonim válasza:
Csak azt tudja, hogy meg leszel-e. Ő csak a jövőt látja. Ha nem fizetsz eleget akkor ő maga fog elátkozni.
7/15 anonim válasza:
Naná, hogy azt fogja jósolni : meg vagy átkozva!
DE ne búsulj, mert ő (egy eszméletlen összeg fejében) leveszi majd rólad az átkot...
Újabb összegért megvédelmez a jövendőbeli átkok ellen...
Persze, ehhez rendszeresen kell járnod hozzá és mire észreveszed, ott hagytad nála a havi fizetésed!...
8/15 anonim válasza:
Ha elküldöd a lóvét,én is meg tudom mondani,még több pénzért még a részleteket is!
9/15 anonim válasza:
Szia!
Igen ,megtudja mondani és ha kell leis tudja rólad venni. nekem a páromat a volt felesége elátkozta és látnok jós levette róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!