Hogy tudom magamnak meg jósolni hogy lesz e gyerekem ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 16:12
11/14 anonim válasza:
Hajszaladra fűzz egy Gyűrűt, és a bal tenyered felé tedd. Ha nem mozog nem lesz. Ha előre -hátra himbálózik, akkor fiú, ha köröz akkor lány. Ha nincs több megáll magától. Picit lelassul ha több gyerek lesz, de figyelni kell, mert ha két azonos nemű, akkor van hogy egyből folytassa.
12/14 anonim válasza:
Én tényleg nem értem hogy hogyan lehet hinni az ilyen dolgokban. Ismered egyáltalán az oksági viszonyokat? Nem, nem lehet megjósolni hogy lesz e gyereked, ha megvan az ok(ergo kefélsz) akkor jön az okozat, hogy TALÁN lesz gyereked. Ehhez nem jósolni kell tudni hanem a nyolcadik osztályos biológiát érdemes ismerni
13/14 just in válasza:
Van annak ( lesz) aki el nem issza ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!