Segítene valaki megmondani nekem, hogy mi az én utam?
Figyelt kérdés
Nem találom a helyem a világban, nem hiszem, hogy a mostani lenne az én utam.2022. dec. 1. 09:34
1/8 anonim válasza:
Ja, tipikus GigaChad kérdés..
Nos, javaslom, ne az ezotéria kategóriában keresd. Ennyi infó alapján ennyit lehet mondani.
3/8 anonim válasza:
Persze, jó pénzért megjosolom neked
6/8 Grimfox válasza:
Az utad nem előre megírt dolog, hanem valami, amit te magad választasz. Az alapján a kevés info alapján amit leírtál, bármit is csinálsz most, azt nem te választottad, vagy nem gondolkodtál el rajta, mielőtt döntöttél.
7/8 anonim válasza:
Adhatnál valami konkrétat, hogy jobban tudjunk válaszolni. Én sem találom az utam, sajnos nem. Mivel szeretnél foglalkozni, mi tenne téged elégedetté, ezeken gondolkodj. Mire szeretnéd szentelni az életed. Mindenkit más tesz boldoggá.
8/8 anonim válasza:
Menj le mély meditációba, tudatos álomba, kérdezd meg az álmot mi a te utad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!