Mit gondoltok arról hogy a jóslásokat az ember tudja befolyásolni azok csak útmutatók lehetnek?
nem kell hogy 100 % ig az legyen amit mondanak .
Mindig több út van a döntés a te kezedben van!
Tapasztalatok?
Azért kérdezem mert nagyon rosszakat jósoltak sajnos.
már megbántam.... hogy bele kezdtem .d ha esetleg ezzel ki kerülhetem a rossz dolgokat lehet megérte.
Szia!
Hogyne, hogy kikerülheted. Én sokszor voltam már (hiteles, jósolni tudó) jósnál. Ezt onnét tudom, mert konkrétan az egész múltamat aprólékosan ecsetelte, na az ilyen személy már tud jósolni.
A jósnak egyértelműen tilos tennie: hazudni, halált megjósolni, önérdekből befolyásolni, lehúzó-rossz érzetű jóslatot adnia.
Mindig emelni kell a jósoltatót. A jóslás eredeti célja nem pénz csinálás hanem az embereket lelkiismeretesen az önismeret útjára visszavezetni. Mikor temérdek negatív infót kapsz a jövőre nézve azt is lehet korrigálni, hacsak nem karmikusan biztos. (ilyet egyébként nem szabadna elmondania a jósnak, csak nagyon indokolt esetben.)
A sok rosszban az a jó ha megadja a kulcsokat is, hogy hogyan tudsz változtatni, miben ÉRDEMES változnod a helyzet jó irányba való elmozdítása érdekében.
Ma már minden bokorban terem jós és 100ból jó ha 5 tud jósolni(!)
JÓSNAK SZÜLETNI KELL.
Feladata az ember fejlődésének megsegítése önismeret útján, jövő felvázolása etikus kereteken belül. Nagyon fontos!-a múlt részletes elmagyarázása az ok-okozati törvény alapján így megértetve a jósoltatóval élete miértjeit.
Nincs baj, ne félj kellő tudással nem rendelkező "jósnak" falsch jóslatát ne teljesítsd be. Ezt nevezzük beteljesítő jóslatnak....pedig hát jósolni sem tud...
Köszönöm :)
Akkor hallgatok majd a megérzéseimre és azért csak nagyon minimálisan figyelek arra amit mondtak...
Én is így tudtam... hogy minden megváltoztatható---
A kérdésed tökéletesen helytállók.
Már maga a jóslás is befolyásolható dolog, az eredmény pedig egy lehetséges jövőt mutat.
a jövőmet én irányítom, való igaz, elmentem jósoltatni, mert már nem tudtam hova tart az életem és hogy mire számíthatok még. Egy elismert hölgyhöz mentem. Ő általában nem mond rosszat csak azt hogy mire kell vigyázni, mi várható. Pl a nagymamámra azt mondta, h vigyázni kell rá luca napja körül, megcsúszás, esés....én fel fogom hívni előtte és megmondom, h legyen óvatos!.....
Én úgy gondolom h a rossz sem feltétlen rossz ha előre tudod. Ha elmentem volna egy pár éve és megmondta volna férjemről, h nem hozzám való, akkor pillanatnyilag rossz lett volna, de megelőzhettem volna a nagyobb csalódást, ha felnyitja a szemem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!