Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósoltak-e már valakinek...

Jósoltak-e már valakinek tarot kártyával?

Figyelt kérdés
Mennyire jött be?
2022. okt. 14. 20:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

#10 A példák kedvéért: egyetemre jártam (nyilván nem tud rólam semmit), mondta, hogy sikeresen államvizsgázni fogok (éppen előtte álltam). Még azt is megmondta, hogy joggal kapcsolatos dolgot tanulok.

Bíróságon dolgozom, mondta, hogy sok a papírmunkám, és sok diplomás, taláros ember vesz körül, de javulni fognak az anyagiak: béremelést kaptam.

Ugyanígy nyelvvizsga előtt azzal nyitott, hogy sikeres nyelvvizsga előtt állok.

Halálesetnél elmondta, hogy anyai ágon egy idős özvegy asszony fog elhunyni 2 hónapon belül. Így lett (nem volt beteg sem a néni).

Páromra is mondta, hogy joggal foglalkozik, tanul, sikeres vizsgái lesznek. (Szakvizsgázott éppen).

Mondta, hogy új munkahelye lesz, egy belvárosi irodában. Ekkor meg nem volt tervben semmi, de utána nem sokkal felmondott és egy belvárosi irodában ügyvédnek állt, mert jött egy hirtelen lehetőség.

Apai ágon idősebb férfi haláleset szintén megvolt.

Új, világos színű nagy autó szintén betalált, az sem volt tervben a habokban sem, "szerencse" autóként érkezett.

Szülők másik kertes házba költöztek, ami szintén hirtelen lehetőség volt, nem volt tervben, de mutatta a lap.

Ex vágyakozik utánam, sajnálja, hogy elrontotta, ex elkezd írogatni x év távlatából, hogy elmondja ezeket. Barátnőmnek (külön rákérdeztem a magánéletére) kisfiú babát mondott orvosi beavatkozással. Gyerek sehol nem volt tervben, épp azon volt, hogy elhagyja a pasit. Becsúszott egy kisfiú, majd elment, orvosi beavatkozásra volt szükség.

Nekem terhesség kislánnyal, egy vízimádó táncos, dakos pacsirtával. Bejött. Áruló baráttól kezdve apukám magas vérnyomásáig reggelig tudnám neked sorolni, hogy miket mond nekem vadidegenként, hogy a köszönésen kívül nem beszélünk.

2023. jan. 29. 23:30
 12/20 anonim ***** válasza:

Aham és ezt a semmiből mondta meg?

Akkor mond már meg hol jósoltattál légyszi.

De ha valaki ilyen pontosan tudna jósolni, annak nem menne híre? :O

tuti hiteles :D

2023. jan. 30. 09:50
 13/20 anonim ***** válasza:

#12 nem tudom miért akarsz minden áron bele kötni, mert úgy tűnik, hogy ez a végső cél. Ha nem hiszel a jóslásban, szíved joga, nekem bejött. Egyébként a nem menne híre dologra csak annyit reagálnék, hogy ezt a hölgyet megye (!) szinten egy sima keresztnévről ismerik. Van, aki Pestről jár le hozzá Debrecenbe. Minden második ismerősöm volt már nála és nagyon nagy százalékban beváltak a jóslatok. Pont annyira ismert és népszerű, mint egy jó orvos és ajánlják is egymásnak az emberek.

Egyébként Tarot kártyából jósol, nyilván nem rád néz és a kristálygömbjéből olvassa ki.

2023. jan. 30. 10:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Az a végső cél, hogy ne állítsunk baromságokat.

Tudod mi az a cold reading?

2023. jan. 30. 16:14
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Tanít is az illető?
2023. ápr. 14. 09:07
 16/20 Edi8021 ***** válasza:
75%
Eddig még semmi sem jött be a tarotból, pedig már több hónap eltelt.. Már szerintem nem is fog. Tanulópénz volt h nem szabad hinni ebben.
2023. júl. 12. 14:09
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
11,13-as: ki ez a jósnő? Engem is érdekelne!!
2023. júl. 12. 14:37
 18/20 anonim ***** válasza:

#14 akkor húzz innen és foglalkozz olyan témával, amiben hiszel ;)

Sosem értettem az ilyen gyökereket, akik azzal töltik a szabadidejüket, hogy random beszélgetési témákba ismeretlenül belekötnek. Mindenkinek szive joga abban hinni, amiben akar. Mit fáj az neked, hogy xy vadidegen jár-e jóshoz...Inkább legyek nyitott és kíváncsi, mint egy megkeseredett fotelharcos...

2023. júl. 13. 14:35
 19/20 anonim ***** válasza:
#15 azt nem tudom sajnos.
2023. júl. 13. 14:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnéd hogy kommentálják a kommentjeid, akkor ne megy nyílt fórumra irkálj.

"Sosem értettem az ilyen gyökereket, akik azzal töltik a szabadidejüket, hogy random beszélgetési témákba ismeretlenül belekötnek."

Elárulom az én motivációmat.

Tudod vannak számodra is olyan hitek, amelyek nyilvánvalóan hamisak.

Én úgy élem az életem, hogy a lehető legtöbb igaz dologban szeretnék hinni.

Ha létezik kártyajóslás vagy egyéb természetfeletti dolog, akkor azt szeretném tudni.

Viszont hol máshol tudnék olyan emberekkel kommunikálni, akik ebben hisznek? Nyilván ilyen helyeken.

"Mindenkinek szive joga abban hinni, amiben akar."

A hited informálja a cselekvéseid és ha sikerült egy (elég nagy) hibát vétened, akkor valószínű problémás lehet később.

"Mit fáj az neked, hogy xy vadidegen jár-e jóshoz"

1. a jós átverésből megél

2. elveszi a semmiért a pénzed

3. akkor is kimagyarázod hogy igaz, ha nem

Az élet más területén használsz hitet vagy csak ebben hagyod hátra a józan eszed?

"Inkább legyek nyitott és kíváncsi, mint egy megkeseredett fotelharcos..."

Hát sajnos ez már annyira nyitott, hogy az agyad kiesett.

Én is nyitott vagyok, viszont az már más kérdés, hogy ebbe vagy bele kell indoktrinálni az embert vagy olyan szomorúnak kell lenni, hogy a sorsra fogd a problémáid.

2023. júl. 13. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!