Mit jelent ez a kombinacio?
Figyelt kérdés
Az volt a kerdesem, hogy az altalam megadott hataridoig ki akar e velem bekulni a parom vagy el kell koltoznom.
Lapok:
Orvendezes- ellenseg- huseg
2022. aug. 2. 07:24
1/3 anonim válasza:
Hát kihúztál három random lapot egy pakliból.
Szerintem akkor áll össze a kép, ha van mellé egy makk ász, de az itt van alattam, ha érdekel.
2/3 anonim válasza:
Még 1 lap kellene, ami a hozzáállását mutatja.
3/3 Laylah válasza:
Cigánykártyával mindig eléggé hadilábon álltam, bár nekem is van már nagyon régóta. Szerintem esze ágában sincs kibékülni, és a jelenlegi (vagyis az egy héttel ezelőtti) hozzáállása a dologhoz elég haragtartó. Lehet, hogy valahol belül még kicsit örül is, hogy megszabadul tőled, gondolom amiatt a dolog miatt, amin összevesztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!