A jós meg tudja mondani mikor halok meg?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 14:16
12/19 anonim válasza:
Igazából ezzel egy gond van:
ha valóban látja, és pontosan el is tudja mondani, akkor az meg fog változni.
13/19 anonim válasza:
azt meg tudja mondani, hogy mekkora madár vagy, és mennyi pénzre tud levenni.
15/19 apababa válasza:
Ez nem nehéz. Én simán meg mondom : 101 évesen fogsz meghalni. Természetesen ezt csak akkor mondom meg miután kifizetted a jóslatom dijját. Ha mégis elöbb halnál meg jöhetsz reklamálni és visszaadom a pénzed (ha még élek). Ha meg 102 évesen még élsz úgyis azt fogod mondani "Ez a jós elég ügyes volt"
16/19 anonim válasza:
2008-van nekem azt mondta, ferjem 5 ev mulva meghalt egyik april a masikra, szivinfarktusban. 14 ev eltelt, semmi baja, meg mindig el.
Egy masiknal apamrol kezdett magyarazni. Mondom, mar 4 eve elhunyt. Meg csak nem is pislogott egyet sem. En szorakozasbol mentem, nem sajnaltam a penzt, akartam tudni milyrnbhulyeseget fog mondani.
17/19 anonim válasza:
Nagymamat baratnojenek vagy 60 eve egy lengyel cigany asszonh azt mondta, 102 evesen fog meghalni.
99 es fel evesen hunyt el.
18/19 Tejinashi válasza:
Nézd meg ezt az édes kis filmet, erről szól: https://www.youtube.com/watch?v=FUfJK63btvA
19/19 anonim válasza:
Inggyé elárulom:
Percre pontosan megmondom, hogy akkor fogsz először meghalni, amikor életed véget ér.
Másodszor - és végleg akkor halsz meg, amikor mindenki elfeledett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!