Igaz lehet ez a jóslat?
Figyelt kérdés
Párommal szét mentünk,sajnos ( nem én hibámbol egyszerűen csak eldobott) de már ez lassan 2 hónapja volt,és szeretnék új párkapcsolatot. Szeretnék már szerelmes lenni, és ha valaki szeretne engem, stb. Tegnap néztem a tiktokon ilyen live-okat( élő adások) és megkérdeztem egy jósnőtől,hogy várható-e már hogy új kapcsolatom legyen, vagy az exemmel fogok kibékülni? És erre azt válaszolta a kártyák alapján, hogy egyelőre, még nem fogok kibékülni, az exemmel, de lehetséges,nem látja ki a kartyakbol, hát látszódott rajta,hogy valamit csak lehet kamuzik,és utána egy férfi jóst is megkérdeztem, ugyanúgy ezt a kérdést, és azt mondta hogy egyelőre még nem de a közel jövőben lehetséges,mert a kártyák azt mutatják hogy jelenleg mi beszélünk egymással( ami egyébként igaz) családalapítást,és összeköltözést is mutatnak,szóval a jövőben van rá esély hogy együtt legyünk. Akkor igaz lehet ez a jóslat, vagy csak egy butaság?2022. júl. 3. 08:38
11/11 anonim válasza:
10es igen, de mindenkinek csak egy kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!