Ez a 3 cigánykártya lap mit jelent?
A kérdésem az volt, hogy mi a feladatom, miért születtem?
A lapok:
katonatiszt, házasság, örvendezés
Köszönöm, ha tudsz segíteni!
Alapvető problémák vannak azzal, amit itt csináltál. A cigánykártya vetőkártya, olyanokat érdemes kérdezni tőle, hogy mire számítsak az autóm adás-vételével kapcsolatban, vagy mit csinál valójában a párom, amikor kocsmába megy, ilyen viszonylag földhözragadt kérdéseket. A lapok és a hagyományos értelmezéseik is erre vannak írva/rajzolva. Lelki eredetű, spirituális kérdéseket a tarot-nak teszünk fel. Az egy máshogyan összetett rendszer, amiben nagyobb hangsúlyt kapnak a lelki történések. Ennek ellenére nem vagyok benne biztos, hogy ennek a kérdésnek a megválaszolásában maradéktalanul segíthet a kártya. Egyszerűen azért, mert az életfeladat szerintem egy túlmisztifikált fogalom. Szerintem ez nem létezik igazán, hanem az ember talál magának célokat. Szerintem nincs a leszületésnek konkrét célja, de cigánykártyával meghatározható ilyen cél pláne nincs. A cigánykártya kifejezetten a vágyakat, emberi történéseket írja le.
Amit kiraktál az viszonylag egyszerűen értelmezhető. Ebben az életedben megismerheted a párodat, aki ugyan nem lesz a lelki társad, de hosszú, boldog kapcsolatotok lehet. Azért mondom, hogy lehet, mert lehet, hogy végül valami döntés folytán ezt a kifejletet mégis elkerülöd, hiába jött ki, mint életfeladat. Még értelmezhető úgy is a kártya, hogy a munkádban találsz partnerre, és ebből mondjuk vállalkozás lehet, de lehet szerelem is. Ennyi kártyából kevés következtetést lehet levonni, bitos húznék még mellé.
És még azt is ki lehet olvasni belőle esetleg a miért születtem kérdés alapján, hogy a szüleid kapcsolata igazából elég rideg, vagy már voltak gondjaik, amikor te végül megszülettél ebből. Ez is kevés válasz a miértre, akár igaz rád, akár nem, erre is érdemes még kérdezni.
Egyébként mit várnál, mint életfeladat, hogy kb. milyen volumenű dolgot mondjon a kártya?
Esetleg valaminútirányt. Nagyon nincs célom, amik voltak, már nem nagyon érdekelnek, új meg nem jött a helyükre.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen irányba érdemes elindulnom vagy tapogatóznom, úgymond mi az első lepcsőpok, mert most ilyen zéró-állapotban vagyok, kb vegetálok, azt se tudom mi hol merre meddig hany méter...
Ez alapján a három kártya alapján? Keress párt vagy temetkezz a munkába. Hobbit vagy konkrét munkaötletet nem igazán ad a kártya.
Mik voltak a korábbi céljaid? Miért nem érdekelnek már? Ezen lehet dolgozni. Meg azon gondolkozni, hogy miben vagy jó. Afelé érdemes indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!