Létezik olyan jós aki nem ver át?
Azt hiszem Müller Péter JÓskönyvében olvastam, hogy a jós/javas és a jövendőmondó között különbség van. A jövendőmondó elmondja a jövőt, semmit nem ér, mert azt rengeteg dolog befolyásolja. A javas javasol, tanácsot ad, hogy hogyan indulhatsz tovább a megoldás felé, hogy a dolgok jól alakuljanak számodra.
Azt akarom kihozni ebből, hogy olyat keress, aki alázattal fordul a választott munkája felé és feléd. Tisztában van azzal, hogy nem tévedhetetlen. Tiszta, érthető a szava, magyarázatot ad, mindig válaszol a kérdéseidre. Tisztában van azzal, hogy a munkája tulajdonképpen alig jár költséggel, kizárólag az idejét adja a pénzért, amit kér. Nekem az is fontos, hogy pusztán a hírnevéért ne kérjen felárat. Szerintem, aki így gondolkodik magáról, mint Müller Péter is leírja, és szakértelme van, tehát az eszközét jól ismeri, az tulajdonképpen nem árul zsákbamacskát, nem ver át. Persze ehhez az is kell, hogy te se várj nagy hókuszpókuszt. Valaki a modern lifecoach-hoz megy vagy pszichomókushoz a kisebb gondjaival, valaki meg a jósnőjéhez, ennyiről van szó szerintem.
Régen a HálózatTV-nél (talán ott, már nem vagyok benne biztos) működött egy kifejezetten kedves hölgy, cigánykártyából jósolt, a képernyőn keresztül is áradt belőle valami végtelen, megmagyarázhatatlan pozitivitás, őszinteség. Darabarinak hívták, a televízión kívül is vállalt ügyfeleket, és nagyon jókat mondtak róla. Ma is olvasható fórumokon, hogy a többi neves jóshoz képest olcsó volt, de tényleg olyan, mintha különleges adottsága lenne, belelátna az emberbe, a sorsba a kártyán keresztül. Hozzá szívesen elmennék. Nem tudom működik-e még jósnőként.
TikTokon van egy magyar hölgy, akit még nagyon pozitívnak tartok, liliomboszorkány néven van fent, élőzni is szokott, tarot-ból jósolt, legalábbis legutóbb mikor láttam egy új kártyát próbált ki. Ha ott kérdezel, és kiválaszt, akkor, kapsz tőle rövid elemzést ingyen, de a videói alatt is lehet keresni négyszemközti konzultációra. Számomra ő is elég hitelesnek tűnik, nekem az látszik, hogy valóban ismeri az eszközeit, és foglalkozik az emberekkel, interakcióban van velük. Először nem volt különösen szimpatikus, de egyszer-kétszer láttam az élőjét, és ott látszik az ő pozitív énje szerintem. Talán hozzá is szívesen mennék.
Én is szoktam kirakni a kártyát magamnak, meg a családnak, közeli ismerősöknek. De valahogy magamnak mindig nehezebb belelátni a dolgaimba, nehezebb felismerni a valóságot. Ezért egyszer kipróbálnám nyújt-e többet egy jós, mint a saját kirakásom vagy vetésem. De nekem ehhez az online tér kicsit idegennek tűnik.
A regcus!!!
Igen.
A legtöbb jós nem akarattal ver át, neki csak a pénz kell.
A jósoltató veri át önmagát.
Igen,
En :) akar szamlat is tudok adni ha szukseges, bar dragabban dolgozok mint masok, 100000/alkalom de vallalok garanciat is amennyiben nem 1 evnel hosszabb idotavrol van szo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!