Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit jelentenek ezek a tarot-ká...

Mit jelentenek ezek a tarot-kártyák?

Figyelt kérdés

Azt kérdeztem egy adott személyről hogy van-e dolgunk egymással.

A lapok:

Kardok 10, a hold XIX, botok királynője

Köszönöm a válaszokat!

2022. máj. 16. 08:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Eldöntendő kérdést nem használunk tarotnál. Meg az, hogy van-e dolgunk egymással pontosan mit takar? Konkrét, érthető válaszra, konkrét, érthető kérdést kell fel tenni.
2022. máj. 16. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Ezt a kérdést illene átfogalmazni. pl.: "Mi dolgom van XY-nal?" "Mit kell megtanulnom az XY-nal való kapcsolatomból?" Demég jobb, ha meg is jelölöd, hogy ez milyen kapcsolat, vagy milyen kapcsolatot szeretnél ezzel a személlyel. "Milyen lenne a közös életem/párkapcsolatom/barátságom XY-nal?" De ha nagyon bizonytalan vagy az egészben, akkor megkérdezheted, hogy "Milyen típusú kapcsolatra számíthatok XY-tól?"

2. Nem az én kirakásom, sokkal jobban szeretem, ha látom is a saját lapjaimat, és tudom mit milyen pozícióban tettem le, de megpróbálom leírni neked, hogy ez így mit jelent.

Szerintem a kártya nem igazán a kérdésedre válaszol, mert ez egyáltalán nem egy igen és nem is egy nem.

Itt két viszonylag negatív jelentésű lap is van. A Kardok10 és a Hold is valamilyen formában veszélyt jelez. Viszont a botok királynője önmagában egy igen pozitív lap lehet. Itt azt is el tudnám képzelni, hogy vetélytárs, de akár rád is, egy magabiztosabb önmagadra is utalhat. Viszont csak feltételezem, hogy nő vagy. Ha férfi vagy, akkor valószínű a választottadra utal.

Kardok10: Önmagad ellensége vagy. Úgy érzed semmi nem jön össze, mindenki összeesküszik ellened. Mindenben elbuksz. Ebben a helyzetben is valószínűleg azt látod, hogy kevés az esélyed a sikerre. Ez általában pesszimizmus, önillúzió, ha túl tudnál rajta lépni, akkor már mindjárt jobban indítanál.

Hold: Ingoványos talaj, illúziók megint. Amennyiben nem vagy ura magadnak nagy veszélyben lehetsz. Ebben a helyzetben hívnak az ösztöneid, de neked tudatosnak kell maradod, és nagyon figyelned kell, nem merülhetsz el.

Botok királynője: Ez lehet egy személy, de utalhat helyzetre is. Személyként egy független, magabiztos és vonzó nő, (vagy modern értelmezésekben már nőies energiáival tisztában levő vonzó férfi is lehet, én a hagyományos értelmezés híve vagyok, de nem ismerlek). Viszont itt kijöhet negatív jelentése is, ha a helyzet kicsúszik a kezedből (erre utalhat a Hold), akkor itt a királynő mindenképpen átveszi az irányítást, és bárkin átgázolva szerez sikert. Kérdés, hogy kié a királynő szerep. Márpedig, ha nem sikerül túllépni a Kardok10-en, akkor az irányítást biztosan nem tudod kézbevenni, és borul minden.

Ha akarsz valamit ettől a személytől, az nagyon küzdelmes lesz számodra, de akár sikeres is lehet a vége, ha elég magabiztos vagy az irányításhoz. Érdemes azonban megfontolni, hogy jelenleg valóban szükséged van-e bárkire is, te magad érzed-e, hogy kell lennie közös dolgotoknak. Mert kifejezetten most úgy tűnik te magad is egy rosszabb helyzetben vagy, és ezzel a dologgal plusz terhet, munkát teszel magadra.

2022. máj. 16. 12:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor kicsit pontosítom a helyzetet. Tényleg rosszul kerdezek 😕

Nő vagyok. Nemrég találkoztam valakivel, akivel nem kerültünk közeli ismeretségbe egyáltalán, viszont volt egy olyan fura érzésem, hogy ismerem őt valahonnan, vagy már találkoztunk valahol, vagy hogy ennek a találkozásnak "így kellett lennie".

Elég nehéz ezt így körülírni. Ami a fizikaiban megtörtént, az egy ilyen felszínes ismeretség, ami a heló, szia, hogyvagy, jól szintjén megállt. De annak ellenére hogy ez volt a valóságban, úgy érzem, hogy nagyobb szerepe van ennek az egésznek, hogy sokkal több van emögött (múltban? jövőben? passz...), és hogy jobban ismerem ennél.

És ezt az egészet nem tudtam hova tenni.

Nem romantikus kapcsolat, meg nem baráti meg semmi, nem is jön nagyon ilyen szóba, mert többször tíz év korkülönbség biztos van (bár nem tudom hány éves)

Na és ebből a kérdés hogy most ez vmi megérzés volt hogy ez nem marad ennyi, vagy csak képzelődök, vagy miez?

2022. máj. 16. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!