Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Pár napja voltam egy jósnál,ne...

Pár napja voltam egy jósnál,nektek be vált, ha akár pozitív/ negatív dolgokat mondott?

Figyelt kérdés
Most voltam előszőr,leginkább a volt barátnőmről volt szó,hogy egyátalán nem engedett el engem, sőt még vissza is fog jönni nem olyan sokára idén még,és hogy inkább az anyukája kevert itt be,mert ő meg boldogtalan a kapcsolatában,és a lánya meg megkapná ezt tőlem,és attól fél,hogy egyedül marad.De rá fog jönni sok mindenre a lánya.Hasonló történt nálatok is? Előszőr picit megijedtem,de elkezdtem gondolkodni ott még,és valóban sok olyan volt,hogy inkább anyuka volt a szónok,kb az volt a lényege,minél kevesebbet legyünk kettesben
2022. ápr. 15. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Miből jósolt? Kártya, gömb? Egyáltalán használt segédeszközt vagy csak beszélgettetek? Kérdezgetett téged dolgokról? Mennyi információt árultál el neki te a kapcsolatról?

Az, amit írsz, hogy utólag világosodik ez meg, az a te agyad műve. A jósnőnek pedig jó emberismerete, pszichológiai érzéke is lehet. Szóval a fenti kérdéseken érdemes elgondolkodni.

2022. ápr. 15. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Előre megmondta hogy egy ilyen kérdésre fogok válaszolni, és azt írom majd hogy: krumpli! De én most azért sem írom.
2022. ápr. 15. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:07

Tökéletesen bevált a jóslat, hiszen leírtad a "krumpli" szót.

2022. ápr. 15. 16:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Kártya volt nála.Igazából semmi extrát nem mondtam neki.

Annyit mondtam külön vagyunk. Anyukájàt a hölgy hozta elő,hogy ott van baj,nem a lánynak én velem

A volt párom össze jött egy sráccal pár hete,azt se említettem. Úgy mondta ezt,hogy van egy harmadik fél itt,de nem boldog egyátalán meg zűr lesz ott és már most vége annak.

És leginkább az édes anyja volt a téma,és sok olyat mondott ami igaz rá és az ő kapcsolatára.

Volt egy ismerősöm... Házasság előtt ment hozzá,mondta neki a jós ne házasodjon össze mert nem jó ember, baj lesz... Erre fél múlva vége lett

2022. ápr. 15. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nekem 2 éve megjósolták, hogy a következő 1,5 évben egy pénzéhes nőbe szeretek bele és tönkretesz anyagilag, aztán rá fél évre egyik ismerősöm kártyát vetett és ugyan ez lett az eredmény.

A vicc az, hogy azóta 1 kapcsolatom volt, meg 1 majdnem és egyiknek se kellett a pénzemből, szóval ez van, annyi mindent adtak, hogy igazából lehet többet költöttek rám mint én rájuk xd

2022. ápr. 15. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!