Asztrológus vagy kártyajós?
Tegyuk fel, hogy alkoholista vagyok, s egy jozan pillanatomban felhivok egy jost, s megadom a szul.adataim
es kerem a jovomre vonatkozo joslasat!
Azt fogja mondani, hogy minden jo lesz, sok penzhez jutok, jo allas lehetoseg, es jon a szerelem is!
Egyet mar megtanulhatnanak az emberek, azt, hogy "Ki hogy vet, ugy arat!", vagy "segits Magadon, Isten is megsegit!"
Egy jos nagyon jol csinalja es igaza van, mivel O dolgozik, es nem is kellene Oket bantani, mivel nem tolvajok es hazudnak.
Ok dolgoznak, a munkajukat vegzik! Aki a hibas, Aki azt mondja, hogy "rablok", azok a hibasak, mert lustak.
Nem a jostol kell varni azt, hogy a sorsunk jobbra forduljon, hanem Nekunk kell megtenni a lepeseket ahhoz, hogy jobb eletunk legyen!
08:48
Nem akarlak megbantani, de hidd el, hogy az emberek adjak meg a lehetoseget arra, hogy butitsak Oket, En tudom, mert ezt tapasztalom, mivel foglalkozom emberekkel.
A mai embernek nincs hite, s nem bizik sem Istenben, sem emberben, nem bizik Onmagaban. A mai ember "szegeny", de hidd el, hogyha az egeszseget penzert lehetne megvasarolni es nem tenni erte, akkor nagyon sok egeszseges ember lenne!
Az emberek tobbsege eltavolodott a termeszettol, a szeretettol es egy erzeketlen vilagban el, mivel ezt teremtette meg Maganak, s az ilyen emberek keresik es varjak a sorsuk jobbra fordulasat a jostol, a kartyaktol stb. egyszoval Ok tartjak el a jost, de a jos csak a munkajat vegzi!
Nekem teljesen normális életem van, boldog párkapcsolat, család, szép lakás.
Érdekel egyszerűen a téma.
a múltkor láttam egy jóst hazamenni. Futott a busz után, fejére kabát húzva, mert esett.
Na hogy van ez?
Szerintem is asztrológus inkább. Bár az előttem leírt "tesztelési" módszerrel nem értek egyet. Egy születési idő pontosítás gyakran több órát igénybe vesz és iszonyatos munka, nagyon komoly számításokkal és csomó zsákutcával. Ezt csak az tudja aki csinálta. Ezért van az hogy pontosításárt külön pénzt kérnek. Az asztrológiát nem lehet hasraütésszerűen csinálni mint a jóslást. Kevesebb a csaló, max. olyanok vannak akik kevésbé értenek hozzá mint hiszik.
Én is asztrológus vagyok, és ha valaki fél óra pontossággal tudja akkor nem, de ha nagyobb intervallum van külön pénzt kérek érte, mert tényleg nagyon sok idő. Nem beszélve arról hogy ha valaki csak annyit tud hogy délelőtt vagy délután, esetleg csak a napot akkor akkor sem biztos hogy lehet pontosítani ha az illetőnek 20 életeseménye van. Úgy általában mondom hogy minél több életesemény annál könnyebb pontosítani, de a 18-20 évesekkel 0 életesménnyel akkor sem tudok kezdeni semmit ha fél órán belül tudják.
Na mindegy ez egy vélemény, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!